• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2020

15:12

NAVIJAČI U NEVERICI! Đoković neće braniti titulu u Australiji?

Tenis

NAVIJAČI U NEVERICI! Đoković neće braniti titulu u Australiji?

Podeli vest

Novak Đoković će igrati na Australijan openu, ali je pitanje da li će pre toga igrati i braniti trofej sa saigračima iz reprezentacije na ATP kupu

Teniski savez Australije odredio je 13. novembar kao datum kada će doneti konačnu odluku o tome kako će izgledati sezona.

Nadaju se da će obezbediti da igrači koji budu doputovali u Australiju neće morati da idu u karantin 14 dana pre nego što budu u mogućnosti da održe treninge.

Foto: tanjug

 

Svi igrači su popunili sve neophodne dokumente koje je tražilo naše imigraciono. Svi teniseri i teniserke iz top 100 su to uradili i svi žele da dođu. Ali ako objavimo da će karantin biti 28 dana ili da neće moći da treniraju tokom 14 dana karantina, to će se promeniti. Takmičari imaju želju da dođu u Australiju. To je jasno – rekao je prvi čovek teniske federacije Australije Kreg Tili.

Foto: reuters

 

Što se tiče ATP kupa, koji se ove godine održavao pre Australijan opena, na kome je reprezentacija Srbije podigla trofej, nije poznato da li će biti održan. Postoji opcija da se održi samo u Melburnu, za razliku od prethodnog, koji je igran u Sidneju, Brizbejnu i Pertu.

Foto: reuters

 

Donećemo odluku koja je moguća. Sve zavisi od toga kakava će pravila biti za karantin. Da bismo održali ATP kup u obliku kao prošle godine vlada mora da nam dozvoli da nesmetano pelazimo granice između saveznih država. A to trenutno nije moguće. Za sada je odnos 50-50 da li će se ATP kup igrati – tvrdi Tili.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija