• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2020

08:58

ŠOK VESTI! POLICIJA ĆE PRATITI NOVAKA, a zbog korone ga čeka i ovo u Melburnu!

Tenis

ŠOK VESTI! POLICIJA ĆE PRATITI NOVAKA, a zbog korone ga čeka i ovo u Melburnu!

Podeli vest

Novak Đoković i ostali tensieri će po dolasku u Australiju pred prvi grend slem u sezoni morati u dvonedeljni karantin zbog pandemije koronavirusa

Ali, imao i dobrih vesti. Tokom tog perioda igrači će moći da treniraju, tvrdi Bret Filips, radio reporter iz Melburna i jedan od voditelja programa na Australijan openu. 

Takođe, igrače će tokom treninga, sve vreme nadgledati policija države Viktorija.

- Ono što sam ja shvatio je da će igrači morati da budu u karantinu od 7. do 21. januara i da će trenirati pod nadzorom policije. Početak turnira trebalo bi da bude 25. januara ili 1. februara, još treba da bude potvrđeno, kao i odluka o kvalifikacijama i turnirima koji prethode - napisao je Filips preko Tvitera.

 

 

Definitivna odluka državnih organa i Tenis Australija trebalo bi uskoro da bude poznata. Pominjala se čak im opcija odlaganja grend slema u Melburnu, za februar ili čak mart. Australijan open trebalo bi po planu da počne 18.januara, a videćemo da li će.

Titulu u Melburnu brane Novak Đoković i Sofija Kenin.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 2 godine

Alo, bre! Vama nije jasno o kakvoj se državi radi! Oni sopstvene državljane stavljaju u karantin od 15 dana, u neke barake u sred pustinje na 50 kilometara od grada, patroliraju džipovima na 5 minuta i ako nekog uhvate da je pregazio neku žutu liniju, povućenu na verandi tih baraka, sledi 5000 dolara kazna a ako se ponovi, zatvor!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija