• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2020

09:31

NOLE SEJE STRAH! Ne mogu mu ništa, ODBROJAVANJE DO MARTA, 279...

Tenis

NOLE SEJE STRAH! Ne mogu mu ništa, ODBROJAVANJE DO MARTA, 279...

Podeli vest

Nova nedelja Novaka Đokovića na prvom mestu ATP liste

Prvi teniser sveta počeo 297. nedelju na svetskom tronu, samo ga još 13 sedmica deli od rekorda koji drži Rodžer Federer.

Teniska sezona je završena i do januara neće biti pomeranja na listi. Videćemo kada će početi naredna sezona. ATP KUp na kojem je Srbija sa Đokovićem trebalo da brani titulu, već je otkazan, u opasnosti je Australijan openom, pošto vlasti ne dozvoljavaju da teniseri uđu u zemlju pre 1. januara, a svakako će morati u dvonedeljni karantin.

Foto: Reuters

 

Đoković će sigurno ostati na prvom mestu do 1. februara, što znači da će dogurati do 305 nedelja na tronu. Ali moralo bi mnogo toga da se odigra na štetu srpskog asa pa da 8. marta ne izjednači Federerov rekord.

za Novaka na najnovijoj rang listi su i dalje Rafael Nadal, Dominik Tim, Danil Medvedev, Rodžer Federer, a u Top 10 su još Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov, Dijego Švarcman i Mateo Beretini.

Foto: Reuters

 

Od naših tenisera, Dušan Lajović je 26, Filip Krajinović 31, Miomir Kecmanović 44, a Laslo Đere 57. na listi. Nikola Milojević je 138, Danilo Petrovićč 141, a Viktor Troicki 201. na svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija