• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2020

11:52

LEGENDARNI BRITANAC VERUJE U NOVAKA! On se ne bi kladio na Rodžera i Rafu

Tenis

LEGENDARNI BRITANAC VERUJE U NOVAKA! On se ne bi kladio na Rodžera i Rafu

Podeli vest

Legendarni britanski teniser Tim Henman fasciniran je onim što "velika trojka" pruža ljubiteljima "belog sporta" proteklih godina, a smatra da Novak Đoković ima realne šanse da po završetku karijere bude "GOAT"

Nekada četvrti teniser sveta uživa u onome đto pružaju Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal.

- Kada pogledate ovu eru, generaciju Federera, Nadala i Đokovića, rekorde koje su postavili, to je neverovatno - rekao je Henman, pa nastavio.

Foto: Reuters

 

- Mislim da je to motivacioni faktor za sve njih, a posebno za Đokovića. Nekako je odrastao kao autsajder i u toj ulozi se dugo borio protiv Federera i Nadala - istakao je Britanac.

Možda i glavni argument kada sva trojica završe karijere u raspravi o tome ko je najveći svih vremena biće osvojeni gren slem trofeji. Novak je za sad u zaostatku, jer ih ima 17, naspram Rodžerovih i Rafinih 20.

- Neke od rekorda Novak želi da obori. Vraćaju se Federer i Nadal, ali ne bih se kladio da ih neće prestići - poručio je Henman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija