• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2021

08:46

HRVAT OSUO PALJBU! NAGAZIO ZAPAD ZBOG NOVAKA i iz trke izbacio Federera!

Tenis

HRVAT OSUO PALJBU! NAGAZIO ZAPAD ZBOG NOVAKA i iz trke izbacio Federera!

Podeli vest

Legendarni Nikola Pilić potpuno je iz trek za najboljeg svih vremena izbacio Rodžera Federera

Nikola Pilić smatra da će veliku bitlu voditi Novak Đoković i Rafael Nadal.

- Teško je zamisliti Federera kako osvaja još jedan ili dva grend slema. Ne kažem da on to ne može, ali je veoma teško. On sada, ne brojeći Novaka i Rafu, naspram sebe ima jedan mladi talas sjajnih telera kao što su Aleksandar Zverev, Danil Medvedev i Dominik Tim, a već ima 39 godina. Po mom mišljenju, trka za najboljeg svih vremena je spala samo na dva imena - rekao je Pilić.

Iskusni stručnjak smatra da se ne priča dovoljno o Novaku i rekordima koje napada.

Foto: Peđa Milosavljević

Novak Đoković i Nikola Pilić

- Ipak, nije mi jasno zašto zapadni mediji toliko zanemaraju njegov niz provedenih nedelja na vrhu ATP liste. Ukoliko imate jednog igrača koji je proveo 300 i više nedelja na prvom mestu, to znači da je taj igrač dominantan i konstantan više od 10 godina. Zar to nije veliko dostignuće? - zapitao se Pilić.

Legendarni teniski trener takođe tvrdi da još uvek postoji razlika između velike trojke Novak, Rodžer i Rafa u odnosu na ostatak ATP tura, ali da je sasvim prirodno da se ta razlika u kvalitetu polako smanjuje.

Foto: reuters

 

- Prirodan proces je da njih trojica polako "usporavaju". Svakako, to će se desiti. Razlika između njih i ostatka se nekada merila kilometrima, sada se to svelo na centimetre, ali stara garda još uvek ima da mnogo toga da pokaže - zaključio je Pilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija