• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2021

11:36

HAJKA NA SRBINA! Švajcarci ne gube vreme! Teniski giganti se udružili protiv Đokovića!

Tenis

HAJKA NA SRBINA! Švajcarci ne gube vreme! Teniski giganti se udružili protiv Đokovića!

Podeli vest

Počela je Novak godina ali se nek stvari ne menjaju. Traje hajka na prvog tenisera sveta! Švajcarski Blik piše da Novak Đokovića sa Džonom Iznerokm i Vasekom Pospišilom želi da napravi revoluciju u tenisu

Pred Ju Es open Novak Đoković i Vasek Pospišil pokrenuli su novu uniju Profesionalno udruženje tenisera PTPA.

S druge strane su Rafael Nadal I Rodžer Federer koji su pre nekoliko dana izabrani  ponovo u Savet igrćča ATP-a kao I Endi Marej. Svi su odbili da se pridruže Srbinu.

Novak ne želi sukob sa ATP

- Svet je trenutno u teškoj situaciji. Mislim da bi trebalo da budemo zajedno. Vreme je za jedinstvo, a ne za podele – podsetio je Blik na izjavu Nadala posle osnovanja PTPA.

Foto: Reuters

Rodžer Federer i Novak Đoković

- Zvuči kao ozbiljna bitka "Tim Đoković" protiv "Tim ATP" - piš Blik iako je Srbin više puta naglasio da  ATP nije neprijatelj:

- Osnovao sam PTPA bez namere da dođe do sukoba sa ATP – rekao je Novak nedavno.

Iako je prvi teniser sveta bio jasan, nije jasno kako će ATP ubuduće gledati na novu asocijaciju.

- Novak se priprema za borbu za vlast. Ostaje nam da vidimo kako će to uticati na novu tenisku sezonu – zaključuje  Blik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 3 godine

Zna bagra da ce sada " kolac " da se sece barem na pola , morace igrace da deblje placaju , da manje naturaju svoju volju , svasta ce morati da popustaju , a baska lova , ima da drese kesu . Eto to je ono sto ih svrbi , a to sto pljuju i podmecu samo ce da im bude jaci odgovor od Novaka .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija