• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

10:10

USTALI PROTIV NOVAKA I RAFE! Frka! Pobuna vlasnika stanova u Melburnu, traže sudsku zabranu!

Tenis

USTALI PROTIV NOVAKA I RAFE! Frka! Pobuna vlasnika stanova u Melburnu, traže sudsku zabranu!

Podeli vest

Australijan open trebalo bi da počne 8. februara, a organizatori su suočeni sa novim ozbiljnim problemom

Preti im potencijalna tužba vlasnika  stanova u "Vestin Melburn“ hotelu, gde bi teniseri i teniserke trebalo da odrade dvonedeljni karantin po dolasku u Melburn zbog pandemije koronavirusa

Vlasnici stanova, od kojih neki žive stalno u hotelu u Kolinsovoj ulici, smatraju da dolazak stotina ljudi iz svih delova sveta predstavlja u ovom trenutku neprihvatljiv rizik za njih i širu zajednicu. Optužuju menadžment hotela za nedostatak konsultacija sa vlasnicima apartmana, a oni razmatraju tužbu Vrhovnom sudu.

Foto: reuters

Novak Đoković

Nime, posle nekoliko meseci pregovora Vlade i Teniske asocijacije Australije dogovoreno je da igrači dođu u Melburn između 15. i 17. januara i u karantinu provedu dve nedelje (mogu da izađu dnevno pet sati, samo na trening i terapije), a tokom te dve nedelje pet puta će biti testirani na virus korona.

Vlasnici apartmana o svemu su obavešteni samo imejlom pet dana kasnije. Zbog toga si besni i ističu da ih niko nikada ništa nije pitao. Navodi se da nije stvar u novcu, kao i da će vlasnici tražiti da se za tenisere i teniserke pronađe alternativna lokacija.

Po dogovoru, stanari u Vestin Melburn hotelu neće imati nikakav kontakt sa onima koji budu došli iz inostranstva – gosti će koristiti zasebne ulaze i liftove. Sprat sa stanarima ostaće samo za njih i neće biti zajedničke ventilacije, kazao je generalni menadžer hotela Stiven Feringo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija