• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2021

09:52

ĐOKOVIĆ IDE U DRUGI HOTEL! Raspad sistema u Australiji!

Tenis

ĐOKOVIĆ IDE U DRUGI HOTEL! Raspad sistema u Australiji!

Podeli vest

Australijan open bi trebalo da počne 8. februara, ali organizatori se muče s brojnim problemima, pa ne bi bilo čudno da se prvi grend slem u sezoni na kraju i ne odigra

Naime, zbog tužbe koju su najavili vlasnici apartmana u hotelu koji je bio predviđen za karantinski smeštaj tenisera i teniserki, čelnici turnira su se našli u problemu. 

Prinuđeni su da traže novi hotel, jer su bili suočeni sa sudskim sporom, koji bi mogao da zabrani pretvaranje hotela u COVID centar, što bi ugrozilo i samo održavanje turnira. Zato je Australijan open brzo pronašao novo rešenje i rezervisao novi hotel, što je objavljeno i na Tviter profilu takmičenja.

- Osigurali smo novi hotel i ne odlažemo s pripremama za Australijan open. Svi uključeni hoteli biće u funkciji pre dolaska letova sredinom januara 2021. godine - navedeno je u kratkom objašnjenju Australijan opena.

Foto: reuters

Novaka Đokovića čeka haos u Australiji

Vlasnici apartmana u hotelu Vestin Melburn su pokrenuli tužbu protiv Australijan opena zbog toga što nisu obavešteni da će deo hotela u kojem oni žive biti pretvoren u kovid centar pred Australijan open.

Inače, teniseri će u Melburn dolaziti avionima koje će organizovati Australijan open. Od sredine januara, pa narednih 14 dana, svi oni će biti u rigoroznom karantinu, tokom kojeg će biti tri puta testirani na koronavirus. Pravila su striktna, tačno se zna kada, koliko i sa kić će tokom dan moći da treniraju. Tek će od osmog dana karantina igračima biti omogućeno da treniraju u grupi koja broji maksimalno četiri osobe.

Australijan open je na programu od 8. do 21. februara, a titulu će braniti Novak Đoković, koji je ovde osmostruki šampion. Novak će uvertiru imati od 1. do 5. februara na ATO kupu, sa  Dušanom Lajovićem, Filipom Krajinovićem i Nikolom Čačićem brani trofej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija