• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2021

12:33

NOVAČE, UPOZOREN SI! Ovo su ozbiljne reči, moraće Srbin na sve da misli!

Tenis

NOVAČE, UPOZOREN SI! Ovo su ozbiljne reči, moraće Srbin na sve da misli!

Podeli vest

Rafael Nadal biće biće najteži rival Novaku Đokoviću u 2021. godini, smatra Rodžer Rašid, bivši trener svetskog broja jedan, Australijanca Lejtona Hjuita


Rafael Nadal ima 20. grend slem trofeja i izjednačio se po tom učinku sa Rodžerom Federom, pa će biti izuzetno motivisan ove sezone.

Očekuje nas žestoka borba Đokovića i Nadala, bar na startu sezone jer Rodžer Federer ne igra pošto se nije dovoljno oporavio. Naravno, ako mlade snage ne pokbvare planove Srbinu i Špancu.

Đoković je osam puta slavio u Melburnu i svakako će i sada biti favorit, ali Rašid oseća da će Nadal imati dobru priliku da ga ugrozi.

Foto: Reuters

Novak Đoković i Rafael Nadal se vraćaju u "ring"

- Morate biti svesni u toj trci za GOAT da je Novak Đoković mlađi i otuda osećate da on može da nadoknadi ta tri pehara zaostatka. Novak je svakako to sebi stavio kao jedan od zadataka - kazao je Rašid, ali upozorio Srbina:

- Rafa će tu biti još neko vreme. Pre pet godina ljudi su ga otpisivali, govorili kako je sa njegovim tenisom gotovo zbog povreda, ali pogledajte koliko je jak. Novaku će biti zato mnogo teže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
todor

pre 3 godine

Jos par puta da mu daju krvnu plazmui malo steroida pred Rolan Garos, i Rafa je sigurno najbolji svih vremena, jer zapad ne moze da dozvoli najboljem da bude zvanicno najbolji. Samo neka uporede vreme od prvog gren slema Nadala do danas pa nek vide ko je najbolji. Ne mogu da se racunaju samo GS. Ziveo NOLE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija