• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2021

18:43

OZBILJAN UDARAC ZA NADALA! Posle ovoga, Rafine šanse da osvoji Australijan open mere se u promilima

Tenis

OZBILJAN UDARAC ZA NADALA! Posle ovoga, Rafine šanse da osvoji Australijan open mere se u promilima

Podeli vest

Ovogodišnji Australijan open igra se od 8. do 21. februara, a biće siromašniji za nekoliko velikih imena "belog sporta". Ipak, prva dva tenisera sveta Novak Đoković i Rafael Nadal će se boriti za titulu, ali su se šanse Španca znatno smanjile nakon poslednje informacije

Naime, Nadalov trener Karlos Moja odlučio je da ne putuje u Melburn sa svojim pulenom.

- Posle razgovora sa Rafom odlučio sam da ne putujem u Melburn sa timom. Ove godine ću ga gledati od kuće, vreme je da se ostane sa porodicom zbog delikatne situacije. Srećno timu - rekao je Moja.

Foto: Reuters

Rafael Nadal i Karlos Moja

Podsetimo, teniseri neće moći da računaju na sve članove stručnog štaba zbog protokola i situacije sa koronavirusom, ali je Nadal jedan od retkih koji kraj sebe neće imati baš glavnog trenera.

Iako mnogi misle kako treneri u tenisu nisu baš previše bitni, to je daleko od istine, a nadamo se da će to Nole pokazati Nadalu u eventualnom finalu u Melburnu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija