• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

14:34

NOVAK STIGAO U AUSTRALIJU! Ali, Srbin nije sam! /FOTO/

Tenis

NOVAK STIGAO U AUSTRALIJU! Ali, Srbin nije sam! /FOTO/

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković stigao je u Australiju

Ali, istim čarter letom iz Barselone, sa Novakom Đokovićem su u Australiju doputovali Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Oni će naredne dve nedelje provesti u karantinu u Adelejd i moraće da poštuju striktna pravila. Teniseri su fotografisani  u Adelejdu, odakle će početi pripreme za Australijan open.

Testirani su pre polaska, ali i po dolasku na aerodrom, a onda upućeni u hotel u kojim će biti u karantinu u naredne dve nedelje.

Turnir u Melburnu igra se od 8. do 21. februara, a žreb će biti obavljen 4. februara.

Đoković, Nadal i Tim odigraće egzibiciju u Adelejdu 29. i 30. januara, ATP Kup na kom Srbija brani titulu osvojenu prošle godine igra se od 1. do petog januara. Srbiju će predstavljati Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i dubl igrač Nikola Ćaćić, dok je na poziciji selektora Viktor Troicki.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija