• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

17:04

NADAM SE DA ĆEMO RADITI BEZ NOVAKA! Dušmani ne kriju da su protiv Đokovića!

Tenis

NADAM SE DA ĆEMO RADITI BEZ NOVAKA! Dušmani ne kriju da su protiv Đokovića!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković godinama radi na unapređenju i reformama u tenisu, glavna borba vodi se oko unapređenja statusa lošije rangiranih tenisera, ali i Đokovićeva najbolja namera ne odgovara njegovim rivalima

ATP je prvobitno promenio pravila kako bi sprečili Novaka da ponovo bude u savetu igrača, a sada se oglasio i predsednik istog Kevin Anderson. 

Foto: ap photo

- Igrači su predstavljeni preko Saveta, od strane učesnika na ATP turu. Naša struktura je takva da je Savet 50 odsto vlasništvo turnira, a 50 odsto vlasništvo igrača. Čak i kada bi Savet bio 100 odsto vlasništvo igrača i dalje bismo morali da se dogovaramo sa turnirima. Tako da ne vidim šta bi to donelo - istakao je Kevin Anderson.

Kako ističe teniser iz Južnoafričke Republike saradnja sa svima je moguća, osim sa PTPA. 

- Nadam se da svi možemo da radimo zajedno, sa više tačke gledišta, jer onda smo najjači. Ali kada je u pitanju logistika, donošenje odluka, ne vidim kako možemo da radimo zajedno sa PTPA. Ne znam ni šta je njihova vizija napretka - podvukao je on. 

Foto: AP PHOTO

Savet igrača na čelu sa Andersonom ne žele da sarađuju sa PTPA i Novakom Đokovićem, te se nastavlja "rat" između strana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija