• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2021

08:15

NOVAK DOBIO NOŽ U LEĐA! Eksplodirale društvene mreže, od njega ovo nisu očekivali!

Tenis

NOVAK DOBIO NOŽ U LEĐA! Eksplodirale društvene mreže, od njega ovo nisu očekivali!

Podeli vest

Organizovana hajka vodi se protiv Novaka Đokovića, ne samo od njegovog dolaska u Australiju, nego već mesecima

Šta god da uradi prvi teniser sveta, dobro ili loše, neko će to dočekati na nož, iskoristiti da ga najtrašnije ispljuje...

Nakon što su ga razapeli pošto je osnovao novu Uniju tenisera kako bi pomogao slabije plasiranim ihračima, sada je na stubu strama jer je pokušao da kolegama olakša period u karantinu od 14 dana.

Najbolji teniser sveta želeo je samo najbolje, pa je od direktora Australijan opena zahtevao da se igračima koji su smešteni u karantinu u Melburnu omoguće optimalni uslovi za pripremu. Imao je šest razumnih predloga, ali svi su odbijeni.

Foto: REUTERS/Ibraheem Al Omari

Sten Vavrinka

Ali, svi su odmah ustali protiv Srbina, novinari su tražili da ga deportuju, neki ga uporedili sa teroristom... Van svake pameti. Po njemu je udario Nik Kirjos, očekivano, ali sigurno nije da će dobiti nož u leđa od prijatelja Stena Vavrinke. 

Novak Đoković je kao Rafael Nadal i Dominik Tim i smešten u gradu Adelajdu, zajedno sa petoro najboljih tenisera i teniserki sveta. Srpski teniser tamo ima priliku da trenira i da ima svoj tim uz sebe, što nije slučaj sa igračima koji se nalaze u Melburnu.

Vavrinka, švajcarski teniser, zlurado je reagovao na Đokovićevu dobronamernu inicijativu i nasmejao mu se.

On to traži iz Adelajda? - upitao je Vavrinka i nasmejao se prvom teniseru sveta. 

 

 

Nije to pomaklo navijačima, koji su odmah prokomentarisali da to nisu očekivali od Stena, pa je bilo burnih reakcija na društvenim mrežama.

- Sten se pokazuje kao Novakov prijatelj, ali smo mnogo puta videli da ima više od želje da mu zabode nož u leđa. Ako ste stvarno prijatelj nekome, ne budite kao Sten - piše u jednom od komentara.

- I on ima privilegije u Melburnu, od sobe, hrane i treninga, za razliku od njegovih kolega, i sada proziva nekoga ko želi da pomogne. Ne budite kao Sten - poručio je jedan ljubitelj tenisa.

- Sedi na kauču i kritikuje druge koji žele nešto da urade, čak i ako to ne moraju - bio je jedan od komentara.

Novaka Đokovića u Australiji prvo egzibicioni turnir u Adelajdu, od 1. do 5. igra na ATP Kupu u Melburnu, dok će titulu na Australijan openu braniti od 8. do 21. februara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Filip

pre 3 godine

No problemo, nema jedis... "Jos 6 nedelja pa da pricamo ko je GOAT"!?!

Cinik

pre 3 godine

Mnogo brate sušaš seljančicu iz zaseoka kod Ljiga. Nemoj da ti zbog "pametnice" anglo-saksonci dođu glave. Nema sa njima Novače zezanja, to su veoma ozbiljni i prljavi igrači kojima išta nije sveto.

1999

pre 3 godine

Mislim uz ogrmno divljenje i postovanje da brate Nole treba na par meseci da zacutis,nek rade sta hoce ,samo da te ostave na miru.

dera

pre 3 godine

Nole , bagra ti ne moze nista na terenu , zato idu okolo i prde , njihova istorija je vezana za otimanje svega sto je dobro , a tvoja pozicija je najbolja , eto alavih i ne sposobnih lesinara , navalili da otmu , ne da te pobede casno kao ljudi , vec ,......ma ima tu i nesto drugo , samim tim sto bi da otmu priznaju da si bolji i da ti ne mogu nista !!! Doveo si ih do ludila , bice tu jos gomila izfrustriranih skotova bez casti i sanse da se dokopaju nedostiznog !!! A sad ono nase : MA KO IH JE.E !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17