• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2021

09:55

NOVAK SE NE PITA NIŠTA, NIJE DO NJEGA! Troicki ogorčen, otkrio šta se dešava u Australiji!

Tenis

NOVAK SE NE PITA NIŠTA, NIJE DO NJEGA! Troicki ogorčen, otkrio šta se dešava u Australiji!

Podeli vest

Čak 72 tenisera u Melburnu su u strogom karantinu 14 dana, neće moći da treniraju i spreme za Australijan open, a pitanje je da li će se na kraju i takmičiti na prvom grend slemu u sezoni

Ali, izgleda da to nije glavni problem, nego Novak Đoković na koga se se obrušili zapadni mediji, kada je tražio bolje uslove za igrače koji se pripremaju za prvi najveći turnir u godini.

Optužili su ga da je sebičan, uporedili sa teroristom, neki su bezobrazno predložili da ga deportuju... Teniseri su besni zbog uslova, a ogorčen je Viktor Troicki, koji je u intervjuu za Sportski žurnal otkrio šta se dešava.

- Haos totalni, užas što se svega tiče. Zatvoren sam 14 dana, ne smem iz sobe da izađem. Nema treninga, nema ništa. Propada mi grend slem, ne mogu u sobi da se spremim za pet setova -  rekao je za Žurnal Troicki.

Novak Đoković je traži od organizatra bolje uslove, ali su ga vlasti ekspresno odbile.

- Ne pita se Nole ništa tu, nije do njega. ni do bilo koga iz sveta tenisa - kazao je selektor Dejvis kup tima Srbije.

 

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković i Viktor Troicki

Užas, katastrofa! Da sam znao, ne bih nikad ni dolazio.

Viktor kaže da ništa od ovog nije bilo najavljeno igračima pre no što su krenuli za Australiju. 

- To je najveći problem, jer nismo bili obavešteni. Rečeno nam je da će zdravstveni radnik odlučivati da li je bilo bliskog kontakta u avionu sa zaraženom osobom i na osnovu toga biće određeno da li će biti potrebno da se neko izoluje ili ne. Sve pripreme propadaju. Dve nedelje ležanja u krevetu, sigurno je da ću narednih mesec i po dana morati da se vraćam u formu. Sve ovo mi pravi haos u karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija