• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2021

20:32

BEKER ZAGRMEO ZBOG NOVAKA! Ništa od ovoga nije fer! Jedva su čekali da ga NAPADNU

Tenis

BEKER ZAGRMEO ZBOG NOVAKA! Ništa od ovoga nije fer! Jedva su čekali da ga NAPADNU

Podeli vest

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker govorio je o trenutnoj situaciji u kojoj se nalaze svi učesnici Australijan opena

Beker je prvo pričao o karantinu i o tome da nije fer što svi igrači nemaju iste uslove za trening uoči turnira.

- Čak 70 tenisera, od njih 128 koliko učestvuje na turniru, je zahvatio totalni karantin. Trećina od toga sigurno ima izuzetno loše uslove. Kada izađu iz karantina trebaće im vremena da se priviknu na svež vazduh, a uz to danima nisu igrali tenis. Potpuno je nebitno koliko su trenirali u sobama, kada nisu uzeli reket i lopticu u ruke, a imaće samo nedelju dana da se pripreme za mečeve u tri dobijena seta, po ko zna kakvim vrućinama. To baš neće biti lako i ispada da su igrači zimske pripreme prolazili ni za šta. Kao organizatori bi trebalo bi da se zapitate da li je to fer, da li je to u redu i pre svega da li je razumno - rekao je Beker za "Eurosport".

Foto: Reuters

Boris Beker

Potom se osvrnuo na pismo koje je Novak Đoković pre neki dan poslao Kregu Tajliju, direktoru turnira.

- Ono što je Novak napisao je bilo potpuno tačno i legitimno. Imate osećaj da Novak trenutno može da radi šta god hoće i da stalno dobija kritike, koje su u ovom slučaju bile potpuno neopravdane. Samo je želeo da se zauzme za kolege i da napravi fer uslove za sve takmičare, ali je dobio samo oštre kritike, čak i od premijera države. Mislim da je za Australiju važno da svi teniseri dođu u Melburn. To bi bilo dobro za grad, kao i za ekonomiju. Profitirali bi i država i grad, ali igrači moraju da budu tretirani sa više poštovanja - zaključio je Beker.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija