• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

13:59

KATASTROFA! Zbog ovoga su teniseri u Melburnu frustrirani! Kao da su u zatvoru, ni prozor ne mogu da otvore! /VIDEO/

Tenis

KATASTROFA! Zbog ovoga su teniseri u Melburnu frustrirani! Kao da su u zatvoru, ni prozor ne mogu da otvore! /VIDEO/

Podeli vest

Švajcarska tensierka Belinda Benčić (23) koja je u strogom karantinu sa još 72 tenisera zahvalila se Novaku Đokoviću, jer je jedini pokušao da im pomogne, dok ostali teniseri iz vrha ćute, a potom objasnila u kakvim uslovima igrači žive

Igrači su u strogom karantinu jer je kod tri osobe sa dva leta do Melburna, u kojem je bila većina tenisera, ustanovljena tri slučaja zaraze koronavirusom. Teniseri i teniserke koji su smešteni u hotelu, tu moraju da budu 14 dana, pa neće moći da treniraju i tek sedam dana pred start grend slema će biti na terenu. 

Belinda je otkrila da u sobi u kojoj moraju da provedu 14 dana prozori ne mogu da se otvaraju, a to nije sve.

- Vazduh me najviše brine. Ovde radimo sve - znojimo se, jedemo, spavamo. Izuzetno je prašnjavo, posebno ispod kreveta. Prašina se digne, klima uređaj ne čini ništa boljim. Svako malo pokušavamo da napravimo neku vrstu saune sa aparatom za čaj, tako da vazduh postaje vlažniji. I soba nije očišćena - žali se Belinda, a potom je otkrila kako provodi dane: 

 

 

-  Većinom vremena spavam. Radim i sa prijateljem i kondicionim trenerom Martinom. Privilegovana sam što nisam sama. Radim seanse na biciklu, vežbam, čak igram i tenis. Pored toga, pričam sa prijateljima ako imam internet, čitam, slikam.

Pred trening premešta nameštaj kako bi dobila na prostoru.

- U sobi imam krevet, ugaonu garnituru i sto, sve to u dvadeset kvadrata. Nameštaj uvek guramo napred-nazad. Trčim okolo, radim bočne stepenice i ostale stvari - sve što je važno kao priprema. Trudimo se da radimo nešto četiri do pet sati dnevno. Bilo je frustrirajuće, ali svaki dan postajem sve optimističnija. Sada je ključno da se ne povredimo kad se vratimo na teren. Trebalo je nekoliko dana da stvari postanu manje tužne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija