• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

14:14

NOVAK U CENTRU PAŽNJE! BUDALA ILI ŠAMPION? Zašto volimo da mrzimo Novaka Đokovića?

Tenis

NOVAK U CENTRU PAŽNJE! BUDALA ILI ŠAMPION? Zašto volimo da mrzimo Novaka Đokovića?

Podeli vest

Novak Đoković, prvi teniser sveta, konstantno je na udaru kritika, bez obzira na to da li ćuti ili želi da pomogne

Nedavno je pokušao da pomogne teniserima i teniserkama koji u strogom karantin u bez treninga moraju da provedu 14 dana pred Australijan open. Skoro ceo svet je jedva dočekao da opet udari po Srbinu, smejao mu se Sten Vavrinka, Nik Kirjos i novinari izvređali... Nema sumn je isto bi bilo i da je Novak Đoković ćutao, poput Rafaela Nadala. 

Nakon što se malo slegla prašina australijski Herald San, konkrentije novinar  Mark Mekgovan je napisao tekst pod naslovom "Budala ili šampion: Zašto volimo da mrzimo Novaka Đokovića", aludirajući na Nika Kirjosa, koji je za prvog tenisera sveta rekao da je budala.

Foto: aheaustralian.com.au

 

- Zlikovac ili neshvaćen? Ne postoji između kada govorimo o prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću, nakon što je rekao da su njegovi "zloglasni" zahtevi za Australijan open pogrešno protumačeni. Đoković je jednostavno pokušavao da pomogne onima koji su gori od njega. Za Nika Kirjosa on je budala -  počinje tekst Mekgovana koji dodaje da su nesporni teniski kvaliteti prvog tenisera sveta.

Foto: reuters

Novak Đoković

- Nema sumnje da će nadmašiti Rafaela Nadala i Rodžera Federera po broju grend slem titula. Ali, poređenje sa Federerom i Nadalom nikada mu nije išlo u korist, iako su se međusobno uzdizali do visini. To ne znači da Novak nije previše popularan.

Podseća se da je Federer čak 18. puta izabran za omiljen igrača na ATP turu, a da je Novakjer je slučajno udario sudiju loptivom diskvalifikovan sa US opena. 

- Federer je kao junior bio poznat po nerzvoznim ispadima, ali Nadal i on nemanju mrlju, kao što je ima Novak. Đoković često ulazi u raspravu sa sudijama, pa se pamte reči Dumusoi "Proslavili ste se u ovom meču. Odličan posao". Redovno ulazi u rasprave sa sudijama. Na to mu nisu bila naklonjena dešavanja sa Adrija tura".

 

 

On je teniski titan, pojedinac, vođa, ali ne za sve - završio je Mekgovan.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija