• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

02.02.2021

15:12

NOVAK ZAVODNIK! Prvi teniser sveta magnet za lepotice širom sveta! /VIDEO/FOTO/

Tenis

NOVAK ZAVODNIK! Prvi teniser sveta magnet za lepotice širom sveta! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Brazilka Natalija Gitler poslednja je u nizu seks-bombi koje su pale na Đokovićev šarm. Pre nje sa Novakom su povezivane bolivudska zvezda Dipika Padukone, teniserke Marija Šarapova i Ana Ivanović, pevačica Nataša Bekvalac

Najbolji srpski sportista svih vremena Novak Đoković (33) ponovo je u centru pažnje, ali ne samo zbog uspeha na terenu već i zbog lepih žena koje ga saleću na svakom koraku!

Brazilka Natalija Gitler (33), svetska šampionka u futvoleju, poslednja je u nizu seks-bombi koje su pale na Noletov šarm, a našem asu nisu odolele ni bolivudska zvezda Dipika Padukone (35), teniserke Marija Šarapova (33) i Ana Ivanović (33), pevačica Nataša Bekvalac (40)...

Poželjan muškarac

Novak uopšte nije papučar, on je društven i džentlmenski nastrojen dečko
Lidija Popović, Noletova bivša devojka


Đoković je sa Gitlerovom prethodnih dana flertovao na Instagramu, a utisak je da se njih dvoje dosad nisu poznavali. U prilog tome ide činjenica što je Brazilka na svom Instagram profilu objavila da je u šoku što joj se Novak obraća i "da je neko uštine jer joj se čini da sanja". Gde je Nole zapazio Gitlerovu, nije poznato, ali jasno je da se njegovoj ženi Jeleni (34), sa kojom je u ljubavi od 2005, ovakvo Noletovo ponašanje neće svideti.

 

 

 

 

 

 

 

Novak tešio lepu Natu

Godinama se mislilo da je upravo Jelena Novakova prva i poslednja devojka, ali je u javnost isplivalo da je bio sa Lidijom Popović, poznatijom kao Lejdi Li, di-džejom iz Novog Sada. Nole je navodno ostavio Lidiju upravo zbog Jelene, ali kad je u javnost isplivao snimak na kojem sadašnja supruga grdi Đokovića, Popovićeva je prva stala u njegovu odbranu.

Foto: Informer

 



- Dok smo bili u vezi, Nole je prema meni uvek bio pažljiv i nasmejan. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da on nije papučar, on je društven i džentlmenski nastrojen dečko - ispričala je Lidija 2017.

Foto: Public

 



Nole je u tinejdžerskim danima povezivan i sa bivšom teniserkom Anom Ivanović. Njih dvoje su isto godište, u isto vreme su postali profesionalci, a i trenirali su zajedno u Partizanu. Uvek se pričalo da je lepa Beograđanka ta koja je bila zaljubljena u Novaka, ali njih dvoje te navode nikada nisu komentarisali iako su bili nerazdvojni. Ipak, prijateljstvo je puklo, pa se danas, iz javnosti nepoznatih razloga, čak i ne prate na Instagramu niti su bili jedno drugom na venčanjima 2014, odnosno 2017.

Afera koja je digla Srbiju na noge svakako je ona sa sedam godina starijom novosadskom barbikom, pevačicom Natašom Bekvalac. Nole je, navodno, Nati bio rame za plakanje kada je njen suprug Danilo Ikodinović doživeo tešku saobraćajnu nesreću 2008. Postoje čak i fotografije tenisera i pevačice gde se grle, pisalo se i da ga je Jelena ostavila zbog romanse sa Natašom, ali se prašina potom slegla i Bekvalčevu više nisu dovodili u vezu sa njim.

Foto: instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac



Ruskinja Marija Šarapova se tokom igračke karijere često družila sa Novakom, pa su i njih dvoje mediji često povezivali. Ipak, dokaza za tako nešto nema, a oni su i dan-danas dobri prijatelji i pre nekoliko meseci organizovali su ćaskanje za svoje fanove na Instagramu.

 

 

 

 

 

Drama zbog Indijke

Dramatično je bilo u martu 2016, kada je Novak uslikan u Los Anđelesu u autu sa prelepom indijskom glumicom Dipikom Padukone, a potom i na večeri pred masters u Indijan Velsu. Pričalo se da je zbog fotografija i njegov brak sa Jelenom zapao u krizu, ali o tome se, logično, nikada nisu izjašnjavali. Za razliku od njih, Dipika je imala šta da kaže.

- Novak me očarao na prvi pogled. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan. Uzbudljivo je upoznavati ljude koji su šampioni i talentovani za svoj posao - rekla je svojevremeno Indijka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 3 godine

Hajde da budemo realni. Jeste da je naš. ali je brate poružan. Sve te žene što se kao pale na njega su obične sponzoruše i pale se samo zbog love. Da je Nole neki prosečan muškarac koji radi negde u nekoj firmi od 7 do 15 sati za 500 evra, ni jedna od ovih lepotica ga ne bi ni pogledala

maks

pre 3 godine

Ah "lepote"..BAŠ ste našli "facu" hahahahahahaha .... .Fali mu samo šajkača opanci i GUSLE, i eto vam TIPIČNI srpski seljo iz šumadije.I po mogučnosti traktor. I Nema greške. Da nema tolku lovu, nebi ga nitko ni pogledao na cesti. Ni jednom, a kamoli dvaput...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija