• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2021

08:37

NOVAK BRUTALNO ISKREN! Nisam srećan, bio sam pasivan! Ne znam šta su radili sa ovom podlogom!

Tenis

NOVAK BRUTALNO ISKREN! Nisam srećan, bio sam pasivan! Ne znam šta su radili sa ovom podlogom!

Podeli vest

Namučio se Novak Đoković protiv Frenisa Tijafoa ali je na kraju ipak slavio sa 6:3, 6:7, 7:6, 6:3

Posle pobede Novak je priznao da je znao da ga čeka težak posao.


- Volim bitke, uživam. On je dao sve od sebe, odigrao na velikom nivou, ima sjajan servis, brz je nije pravio mnogo grešaka. Morao sam da menjam stil igre i to mi je smetalo - kazao je Nole posle meča i priznao:

Foto: reuters

 

 - Nisam srećan kako sam igrao, nisam se sjajno osećao, bio sam pasivan. Ali servis je bio dobar,  na brejk šansama sam bio loš. Znao sam da će biti težak meč nismo ranije igrali a on je igrao kao da nema šta da izgubi. Odigrao je sjajan taj-brejk, drugi je bio otvoren, u četvrtom setu sam igrao bolje. Uslovi su bili teški, vruće je sparno, pa senka... 

Novak je protiv Tijafoa imao 26 as sevisa, najviše ikada što je imao. 

Foto: reuters

 

- Trenutno razmišljam o Goranu Ivaniševiću, mom treneru, koji je bio  sjajan server, dao mi je neoliko saveta. Ne znam šta su radili ali brza je podloga, najbrža što sam video, ne znam šta je razlog, moraš dobro da serviraš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija