• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2021

18:47

PREŠAO JE SVE GRANICE! Amerikanac NAPAO Novaka kao niko do sada!

Tenis

PREŠAO JE SVE GRANICE! Amerikanac NAPAO Novaka kao niko do sada!

Podeli vest

Tokom godina mnogo puta su zapadni mediji "razapinjali" Novaka Đokovića, ali je tekst Krisa Almeide prešao sve granice

Američki "Sport Ilustrejd" objavio je Almeidin tekst pod naslovom "Pete imaju oči i Novak Đoković zna i vidi sve", sve počinje uz rečenicu da je ovo bila "sjajna godina za Crkvu Broja 1". 

- U aprilu, Đoković je rekao da će biti protiv toga da imunizacija od virusa korona bude uslov za povratak na ATP tur. Kasnije se branio i rekao: 'Nisam ekspert, ali hoću da imam opciju da izaberem šta je najbolje za moje telo. Otvorenog sam uma i nastaviću to da istražujem - što se Almeidi nikako nije svidelo, te je Novaka nazvao "alhemičarom". 

Foto: reuters

Posebno je autoru zasmetala organizacija Adrija Tura. 

- Nekoliko dana posle početka turnira on je snimljen kako igra u beogradskom noćnom klubu. Nedugo posle, Dimitrov je dobio pozitivan test, a turnir je nastavljen, dok su se igrači, volonteri i gledaoci gurali posle mečeva i zajedno se slikali.

Nakon Adrija Tura, Alemida je napao Đokovića i zbog komentara pred Rolan Garos "da postoje vakcine koje imaju male nuspojave", a nakon toga i napori Srbina da poboljša uslove na ATP turu. 

- Asocijacija nije uključila teniserke, što je dovelo do kritike od strane Endija Mairja, koji je rekao da će dati podršku samo ako i VTA igračice budu uključene. 

Nije Almeidi promakao ni Australijan open. 

- Kontroverzno je i Đoković (uz Nadala, Serenu Vilijams i Naomi Osaku) doleteo u Adelejd gde je bio u karantinu koji je bio mnogo komotniji. Ove godine je Australijan open počeo tri nedelje kasnije zbog bezbednonosnik priprema. S obzirom na to koliko je država (Australija prim. aut) ozbiljna kada je u pitanju pandemija, šokantno je što se turnir uopšte održava. Ipak, Đoković je izgleda mislio da je to sve sr*nje i istakao je spisak zahteva ispred igrača.

Foto: reuters

Zanimalo je autora ovog "teksta" i to kakav je status Novaka Đokovića u njegovoj otadžbini. 

- Malo je reći da je Đoković najpopularniji u Srbiji. On je polubog! Ko zna koliko je ljudi bilo ubeđeno Đokovićevom ideološkom protivljenju operaciji. Na startu 2018. je potpuno nestao dok se borio sa povredom lakta,odbijajući operaciju dok svi alternativni lekovi nisu podbacili. Rekao je da je plakao tri dana posle operacije. Posle toga je osvojio pet grend slemova. 

Mora se priznati da je zaključak o tome da je Đoković "ubedio" ljude da ne idu na operaciju ravno ludilu, te da je Almeida otišao korak dalje i preterao u napadima na prvog reketa sveta!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kosovojesrpsko

pre 3 godine

Amerikancima smeta sve sto je srpsko a posebno kad je rec o sportu. Da je Djokovic nemac, hvalili bi ga pa da go seta po teniskom terenu jos bi ga i nagradili. Time sto pisu naj vise govore o sebi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija