• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2021

09:15

ŠOK U MELBURNU! Nepoznati Rus, 114. igrač planete, izbacio devetog tenisera sveta!

Tenis

ŠOK U MELBURNU! Nepoznati Rus, 114. igrač planete, izbacio devetog tenisera sveta!

Podeli vest

Dijego Švarcman, deveti teniser sveta, završio je takmičenje na Australijan openu

Iznenađenje u Melbrunu priredio je 114. igrača planete! Ruski teniser Aslan Karacev pobedio je Argentinca ibedljivo 6:3, 6:3, 6:3 za sat i 54 minuta igre. Karacev će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela Šapovalov - Ože-Alijasim.

Tski teniser se prvi put u karijeri plasirao u glavni žreb nekog grend slem turnira. U prvom setu mu je bio doovljan brejk, u drugom delu igre bio je još ubedljivi, oduzeo je Argentincu dva servis gema.

Foto: Tanjug/AP

Dijego Švarcman eliminisan sa Australijan opena

 

Švarcman jednostavno nije mogao da pronađe rešenje za igru Rusa. U trećem setu je napravio brejka, a onda izgubio dva servis gema u nizu i završio u češće.

Rus je ovako učinio uslugu Novaku Đokoviću, pošto mu je sklonio Argentinca s puta, Švarcman je bio u delu žreba prvog tenisera sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija