• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2021

13:46

EVO ZAŠTO JE PREKINUT NOVAKOV MEČ! Navijači bili u šoku, zviždali, negodovali... /FOTO/

Tenis

EVO ZAŠTO JE PREKINUT NOVAKOV MEČ! Navijači bili u šoku, zviždali, negodovali... /FOTO/

Podeli vest

Vlada države Viktorije uvela je karantin, zbog čega pet dana neće biti gledalaca na Australijan openu

Karantin počinje u ponoć, a kako se duel Novaka Đokovića i Tejlora Frica odužio i postoji mogućnost da ode u drugi dan, meč je prekinut da bi navijači mogli da napuste stadion. 

 

 

Nije publika to najbolje prihvatila, te su Rod Lejver arenu napuštali uz zvižtuke i negodovanje. Pravi "Lokdaun" u Melburnu stupa na snagu odmah. 

Krantin će trajaće pet dana, što znači da navijači neće moći da prisustvuju teniskim mečevima od subote do četvrtka. Premijer Viktorije Danijel Endrjuz saopštio je da će maske morati da se nose i na otvorenom i u zatvorenom prostoru, građani neće smeti da primaju goste, a zabranjena su i sva javna okupljanja. 

 

Foto: reuters

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija