• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

09:11

LUPETA GLUPOSTI! Švajcarac otpisao Novaka! Federer je bolji, a nije igrao godinu dana!

Tenis

LUPETA GLUPOSTI! Švajcarac otpisao Novaka! Federer je bolji, a nije igrao godinu dana!

Podeli vest

Švajcarac Hajnc Ginthart, inače nekadašnji trener Ane Ivanović i Štefi Graf, oričao je o povratlu Rodžera Federera i otpisao Novaka Đokovića

Rodžer Federer nije igrao nijedan turnir od Australijan opena prošle godine. Mučilo ga je koleno, koje je tri puta operisao, pa povratak sigurno neće biti lak i jednstavan.

Ali, Ginthart  je sigurna da njegov zemljak  Federer iako ima 39 godina može da se vrati u vrh. Veruje čak da može da osovji Vimbldon. Na pitanje da li Federer može do grend slema,Hajnc nije imao dilemu.

Foto: reuters

Rodžer Federer nije igrao godinu dana

- Naravno. Zašto da ne? Optimizam je mnogo zabavniji od pesimizma -  rekao je nekadašnji trener Ane Ivanović.

- Biće to jedan od najvećih izazova koje ste ikada videli u tenisu. Stvari moraju da mu se poklope. Mora dobro da se kreće, da bude prepun samopouzdanja. Servis je jako bitan. Jasno je da neće biti baš najbolje fizički pripremljen, ali to ne mora da bude problem - dodao je Ginthart.

Poslednji turnir koji je Rodžer Federer odigrao bio je Australijan open 2020. godine, a povratak je najavio za početak marta 2021.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lala

pre 3 godine

Naslov nema veze sa tekstom. Čovek je opušteno poželeo da se Federer vrati i ponovo igra. Optimizam a ne pesimizam. Šta je tu loše. Mada, mi Srbi imamo mentalitet Japanaca, veličamo i kukamo nad gubitnicima radije nego da hrabro grabimo napred i kad je teško.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija