• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2021

10:55

VAJDA ZABRINUT! Pričao o Novakovoj povredi i otkrio planove! Evo kada ćemo Đokovića videti na terenu!

Tenis

VAJDA ZABRINUT! Pričao o Novakovoj povredi i otkrio planove! Evo kada ćemo Đokovića videti na terenu!

Podeli vest

Sa Novakom Đokovićem je u Australiji bio Goran Ivanišević, ali je svakodnevno razgovarao i sa prvim trenerom Marjanom Vajdom

Vajda je za slovački "Šport" govorio je o novom uspehu Novaka Đokovića, ali i povredi koja je prvog tenisera mučila od trećeg kola takmičenja.

- Videćemo šta ćemo dalje sa kalendarom. Zabrinuli su me ti izveštaji o povredi kojoj treba vremena da zaceli. Sigurno ćemo smanjiti broj turnira ove godine. Njegovo zdravlje i porodica moraju da se uzmu u obzir. Mislim da ću, kako stvari stoje, putovati sa njim u Dubai, a siguran sam da ću biti uz njega u Parizu na Rolan Garosu - otkrio je tako Marjan Vajda da ćeNovak igrati u Dubaiju iako je bilo spekulacija da ćemo ga videti tek na šljaci. 

Vajda je oduševljen onim što je Novak uradio u Australiji, osvojio je deveti trofej, 18.grend slem.

- Bilo je zadivljujuće. Sledio je ceo plan koji je naš tim napravio, nije Medvedevu dao ni najmanju šansu u finalu. Što je meč više odmicao, sve više je odmicao protivniku. Ovo je njegovo vreme, njegov teren. Ima 18:0 u polufinalima i finalima u Melburnu, to je neverovatno. 

Foto: reuters

Kralj Melburna, Novak Đoković

 

Otkrio je kako su komunicirali tokom prvog grend slema u sezoni.

- Svi smo ispred laptopa, kad krene ta video konferencija, tu je i fitnes trener. Analizirali smo prethodne mečeve, pravili taktiku za naredne protivnike, rešavali njegov zdravstveni problem. Posle meča sa Fricom, trebalo je srediti mnogo toga. Kapa dole Noletu, sve je uradio što je mogao.

Foto: Starsportphoto

Marjan Vajda,prvi trener Novaka Đokovića

Vajdi je bilo jako žao što nije bio na stadionu kada je Đoković pobedio Danila Medvedeva.

- Nikada neću zaboraviti momente posle osvajanja te prve grend slem titule 2008. na Australijan openu i šta se desilo u svlačionici. Svakako da bih voleo da sam i ovog puta bio tamo, ali svet prolazi kroz teške trenutke. Mnogo toga dugujem Goranu, koji se dugo pripremao za tu prvu titulu sa Novakom kada su bili sami. Bio je tamo pod velikim stresom, bio je tako srećan i normalno je da su se zagrlili posle pobede. On je veliki deo našeg tima i kreira odličnu atmosferu.

Vajda kaže da mu je prijao kraći odmor i to što je bio sa porodicom.

- I dalje smo na putu…Sve je u redu, obradovalo me je rođenje unuke, bio sam uz devojčice. Ceo turnir sam istovremeno pratio preko TV ekrana. Oduševio me je i Filip Polašek, ustao sam pre pet ujutro i uživao u njegovom finalu dubla, odigrao je fantastično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija