• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2021

07:08

REVOLTIRAN JE POSLE NOVIH NAPADA! Teniski stručnjak za Informer.rs: Mi imamo Novaka, a oni su korumpirani, pokvareni...

Tenis

REVOLTIRAN JE POSLE NOVIH NAPADA! Teniski stručnjak za Informer.rs: Mi imamo Novaka, a oni su korumpirani, pokvareni...

Podeli vest

Novak Đoković je 1. marta stigao rekord Rodžera Federera (310 nedelja na tronu), a 8. marta će prestići Švajcarca po broju nedelja provedenih na prvom mestu, pa su zapadni mediji krenuli u novin napad na Srbina

Umesto da u prvom planu bude najbolji teniser sveta, njegov rekord, opleli su po Novaku novom serijom uvreda. Prvi su se Španci obrušili podsećajući na Adrija tur, ističući opet da je folirao povredu na Australijan openu, a naravno da su pomenuli i Ju Es open, kada je Novak slučajno udario sudiju lopticim.

Novak je predstavnik nove generacije

Potom su palicu preuzeli Fracuzi, L’Ekip je objavio skandalozan tekst o prvom teniseru sveta. Jednostavno, ne mogu da podnesu dominaciju Novaka Đokovića.

Ali, mogu oni da ga vređaju koliko žele, ipak će u ponedeljak oboriti rekord Rodžera Federera. Bivši selektor Dejvis kup tim Bogdan Obradović u izjavi za Informer.rs poslao je Zapadu oštru poruku.

- Oni Novaka koriste kako jedan element da celom svetu pošalju poruke. Oni tako pokušavaju da opstanu. Ali, moram da im pošaljem poruku. To su poslednji trzaji Rimskog carstva – kazao je za Informer.rs Bogdan Obradović  nastavio u istom stilu:

Foto: Starsportphoto

Bogdan Obradović odbrusio zapadnim medijima

- Svako carstvo koje je umiralo, a carstvo njihove nazovi demokratije, što su radili poslednjih stotinjak godina, sve to sada dolazi na naplatu. To su jedna nedomokratska, pokvarena, korumpirana društva… Novak je predstavnik nove generacije, novog društva, kakvo se formira u Srbiji. Njima sada to nije jasno. Ja ću im poručiti, za vreme Dušana mi smo jeli viljuškama, a oni prstima. To što su otišli daleko, otišli su sa prevarama, korupcijom, ubijanjem, otimanjem, pravljenjem kolonija iz kojih su iscrpeli sav kapital. Mi smo ostali isti, autentični. Za našu reprezentaciju, tenis, košarku, odbojku, rukomet... igraju naši ljudi. Nismo uzeli Marokance, Alžirce… Ostali smo kakvi jesmo, a glavni predstavnih svih nas je Novak Đoković. Gospodo draga, imaćete velike probleme sa kojima ćete se boriti, mi ih nemamo i nećemo ih imati. Nastavićemo našim putem. Ko je u pravu dokaz je uvek rezultat. Naš rezultat je Novak Đoković, četiri puta najbolji sportista sveta i sigurno najbolji svih vremena u tenisu.

Novak će osvojiti 25 grend slem titula

Obradović podseća da je Novak uvek želeo da igra samo za Srbiju.

- Bio sam sa Srđanom i Novakom kada su ga hteli Englezi. Novak je želeo da igra pod svojim zastavom. U to trenutku mu je bio potreban prokleti novac. Ali, našli smo menadžere, odnosno ja sam ih našao, Novak je dobio novac. Niko tu iz srca ništa uradio ne bi nego sve iz prokletog novca. Nije se moglo i ne može se u profesionalnom tenisu bez novca, ali ta vremena su prošla.

Uveren je da napadi neće zaustaviti Novaka.

- Ovo nema uticaja na njega, odradiće svoj posao do kraja, sve pod kontrolom. Daće Bog sledećih pet sezona će uraditi ono što svi učekujemo, imaće 25 grend slem titula – jasan je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija