• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2021

00:00

PONOĆNI POTRES NA TVITERU! Novak se oglasio u nekoliko rečenica

Tenis

PONOĆNI POTRES NA TVITERU! Novak se oglasio u nekoliko rečenica

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković podržao je svog prijatelja Vaseka Pospišila koji je pre nekoliko dana napravio skandal u Majamiju

Kanadski teniser je uz Đokovića osnovao Asocijaciju profesionalnih tenisera (PTPA) i u Majamiju je glasno negodovao protiv ATP, pa je i provocirao sudiju na meču sa Mekenzijem Mekdonaldom.

Sada se tim povodom na Tviteru oglasio i Đoković.

Nisam u Majamiju. Međutim, Vasek Pospišil je moj dobar prijatelj i ja iz sveg srca saosećam s njim. Igrači na Turu su saglasni da je on osoba od najvećeg integriteta koji brine o dobrobiti svojih kolega. Nadam se da će igrači prepoznati važnost zajedništva - napisao je Novak.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija