• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2021

17:19

POZNATI UČESNICI SERBIA OPENA 2! Velika imena stižu, ŽREB JE VEČERAS!

Tenis

POZNATI UČESNICI SERBIA OPENA 2! Velika imena stižu, ŽREB JE VEČERAS!

Podeli vest

Novak Đoković, Fernando Verdasko, Gael Monfils..samo su neki od tenisera koji će učestvovati u drugoj etapi Serbia Opena

Nakon što je odredjeno ko će dobiti specijalne pozivnice za učešće na predstojećem Serbia Open 2 turniru sve je spremno za početak novog ciklusa takmičenja u Beogradu.

Foto: Starsportphoto

Serbia Open 2021

Ponovo je data šansa mladim i perspektivnim teniserima kojima je učešće na Serbia Openu šansa da naprave iskorak i steknu ime u svetu tenisa, uz nadu da će ovoga puta, za razliku od prvog, rezultati biti na nivou. Organizatori turnira objavili su da će na Serbia Openu 2 učestvovati Hamad Međedović, Marko Topo i Peđa Krstin.

Pozivnice za kvalifikacije dobili su  Marko Tepavac i Karlos Gomes Erera, a žreb za ceo turnir biće održan večeras u 19:30.

- Novak je stigao u Beograd, dolaze nam svi naši najbolji teniseri, Krajinović, Lajović, Kecmanović, Đere, stižu i Gael Monfis, Manarino, Šardi, Verdasko, Basilašvili, veliki broj tenisera iz TOP 50 na svetu. Jako smo srećni i nadamo se lepom vremenu - rekao je direktor turnira i Novakov brat, Đorđe Đoković.

Ipak, od odluka Kriznog štaba zavisi da li će u nekom trenutku biti moguće da Serbia Openu 2 prisustvuje i odredjen broj gledalaca, a ako se pogleda situacija sa koronavirusom u poslednje vreme u našoj državi, taj scenario nije nerealan.

Do tada, kompletna ekipa se pridržava pravila i propisa, poštujemo sve mere koje je propisala Vlada Srbije, nastavićemo tako. Želimo da zaštitimo sve učesnike i da sve protekne i za ovaj turnir na najvišem nivou - rekao je Đoković, najavivši turnir koji počinje u ponedeljak


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija