• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2021

21:15

DAME, HVALA VAM! Spektakularan meč na ROLAN GAROSU!

Tanjug/AP

Tenis

DAME, HVALA VAM! Spektakularan meč na ROLAN GAROSU!

Podeli vest

Španska teniserka Paula Badosa plasirala se u osminu finala Rolan Garosa posle tri sata borbe protiv Ane Bogdan

Nakon epske borbe između Ruda i Davidoviča Fokine delovalo je da današnji dan neće doneti ništa bolje, ali su se Paula Badosa i Ana Bogdan potrudile da prevaziđu kolege iz muškog dela žreba!

Foto: Tanjug/AP

Bezmalo tri sata atmoskog tenisa na "Simon Matjeu" između Badose i Bogdan, ali na kraju šampionka iz Beograda ide dalje, a rumunska teniserka završava svoj put na Rolan Garosu. 

Bolje je Badosa otvorila meč napravila brejk i povela sa 2:0, ali je usledio tenis karijere Ane Bogdan koja je vezala šest gemova i osvojila prvi set. 

Foto: Tanjug/AP

U drugom su viđena još četiri brejka, po dva na obe strane, a pitanje pobednika rešeno je u taj-brejku. Spasila je Paula Badosa jednu meč loptu i na kraju odvela meč u treći, odlučujući, set! 

Novih sat vremena bezpoštedne borbe sa obe strane, ovoga puta sa pet brejkova! Bogdanova je stizala sve i toliko frustrirala 35. igračicu sveta da je delovalo da će kraj brzo, ali je Badosa ponovo uspela da "oživi", osvoji četiri gema i iskoristi prvu meč loptu!

Foto: Tanjug/AP

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija