• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

12:23

ŠOKANTNA ODLUKA NADALA! Završio sam SEZONU! Novaku put OČIŠĆEN!

Tanjug

Tenis

ŠOKANTNA ODLUKA NADALA! Završio sam SEZONU! Novaku put OČIŠĆEN!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da završi sezonu!

Neočekivana odluka Rafaela Nadala zapanjila je teniski svet!

Glavni razlog što sjajnog Španca neće biti do kraja godine je povreda stopala.


- Pozdrav svima, želeo sam da vas obavestim da nažalost moram da završim sezonu 2021. Iskreno, godinu dana patim mnogo više nego što bih trebao zbog noge i potrebno mi je malo vremena. Nakon što sam o tome razgovarao sa timom i porodicom, ova odluka je doneta i mislim da je to pravi put! Pokušamo da se dobro oporavim!

Foto: Tanjug

 

Godinu dana sam propustio stvari koje su mi mnogo važne, poput Vimbldona, poput Olimpijskih igara, US Open sada, kao i mnoge druge događaje koji su mi takođe važni i s obzirom na činjenicu da tokom poslednje godine nisam imao sposobnost da treniram, pripremam se i takmičim na način na koji to zaista volim da radim, jer na kraju dolazim do zaključka da mi je potrebno vreme za oporavak.

 

 

Menjanje niza stvari u pokušaju da se shvati kakva situacija sa stopalom u poslednje vreme nije nova povreda, to je povreda koju imam od 2005. godine i koja me nije sprečila da tokom svih ovih godina razvijem svoju sportsku karijeru . Ako je istina da već neko vreme ne idem kako bi trebalo, kako bismo svi želeli, vreme je za donošenje odluka! Potražiću malo drugačiju vrstu lečenja kako bi pronašao rešenje za ovaj problem ili bar poboljšao, kako bi nastavio da imam mogućnost igre za narednih nekoliko godina.

Foto: USA Today

 

Ja ću sa najvećim entuzijazmom da učinim sve što je potrebno da se povratim najbolji mogući način i  da nastavim da se borim za stvari koje me zaista motivišu i stvari koje sam radio svih ovih godina.

Uveren sam da ću se uz očigledno veoma važne svakodnevne napore postići cilj. Potrudiću se koliko mogu da to ostvarim. Hvala vam unapred na svoj podršci, razumevanju i svim vašim izrazima naklonosti koji su veoma važni i još važniji u teškim vremenima poput ovih! Obećavam vam da ću se potruditi da nastavim da uživam u ovom sportu još neko vreme. Veliki zagrljaj svima -poručio je Rafael Nadal!


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Glavni Noletovi konkurenti su Medvedev, Zverev i Cicipas, odustajanje Nadala i Tima nije nikakvo olaksanje, oni mu ni nisu konkurencija.

Vuki

pre 2 godine

Tako ste isto pisali i pred Olimpijske igre: "Novaku očišćen put", pa ste izbaksuzirali...

Ja

pre 2 godine

Nadal i Tim su nebitni i nisu ni bili konkurencija. Konkurencija su Medvedev, Zverev i Cicipas koji su u odlicnoj formi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!
Društvo

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!

Jedan Španac, koji je nedavno posetio Srbiju i Beograd, ljutito je priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira i da bi zbog nje, "pravio skandal" da ju je primetio u Španiji. U svojoj anonimnoj objavi na Reditu objasnio je da se jako zbunio, ali i iznervirao kada je primetio da mu u lokalnim prodavnicama i marketima niko od radnika nije vratio kusur - bio on 2,5, ili 10 dinara.

31.05.2024

20:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31