• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

16:06

PRED MEČ SA NOVAKOM AMERIKANAC OPTIMISTA! Jako VERUJEM u SEBE! Nisam previše razmišljao o Đokoviću!

Tanjug/AP

Tenis

PRED MEČ SA NOVAKOM AMERIKANAC OPTIMISTA! Jako VERUJEM u SEBE! Nisam previše razmišljao o Đokoviću!

Podeli vest

Očekivano je preskočio Novak Đoković treći stepenik na putu ka teniskoj istoriji, pao je Kei Nišikori posle preokreta (3:1), a u osmini finala US Opena igraće Srbin sa Džensonom Bruksbijem, 99. igračem sveta

Mladi Amerikanac Dženson Bruksbi se pobedom protiv Aslana Karaceva izborio za meč sa najboljim igračem sveta, Novakom Đokovićem.

Foto: Tanjug/AP

 

Domaći igrač je posle velike borbe i skoro četiri sata igre slavio sa 6:2, 3:6, 2:6, 6:3, 6:3 i zakazao susret sa prvim reketom planete.

- Biće to svakako veliki izazov, jedan od najtežih koje možete da imate. Ipak, ja jako verujem u sebe posle svega što sam ovde pokazao. Imam oko sebe sjajan tim koji će mi pomoći da se oporavim -rekao je Bruksbi i dodao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Znam da me čeka sigurno još jedna velika bitka na Artur Eš stadionu. Biće uzbudljivo, nema sumnje. Pun stadion. Zainteresovan sam da vidim kako ću se koncentrisati i koliko dobro mogu da igram u jednom od najvećih izazova i pred najvećim brojem navijača na teniskom terenu-  poručio je Bruksbi.

Na pitanje šta mu prvo prolazi kroz glavu kada se pomene Novak Đoković, Bruksbi je rekao da nije o tome razmišljao.

Foto: USA Today

 

- Iskreno, ne znam. Nisam razmišljao o tome previše. Jasno je da je on veliki igrač i da ima kontinuitet, ima možda i najbolju igru godinama unazad. Ipak, ja ću pokušati da napravim najbolju moguću strategiju za njega i verovaću u sebe kao što verujem u svakom drugom meču- zaključio je Bruksbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31