• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

21:48

OVAJ ČOVEK JE NESTVARAN! Holanđanin opet priredio SENZACIJU na US Openu!

Tanjug

Tenis

OVAJ ČOVEK JE NESTVARAN! Holanđanin opet priredio SENZACIJU na US Openu!

Podeli vest

Holandski teniser Botik van de Zandšulp, 117. teniser sveta, plasirao se u četvrtfinale Grend slema u Njujorku.

Nakon što je  Botik van de Zandšulp izbacio Kaspera Ruda, 11. na ATP listi, sada je uspeo da izbaci još jednog favorita – Argentinca Dijega Švarcmana rezultatom 3-2 (6:3, 6:4, 5:7, 5:7, 6:1).

Foto: Tanjug

 

Do dolaska na US open  Botik van de Zandšulp bio je anonimni Holanđanin je imao samo dve pobede na Grend slemovima, a na ovom turniru već četiri, uz još tri u kvalifikacijama.

Posle velike drame došao je do četvrtfinala i najvećeg uspeha u karijeri! Vodio je 2-0, potom propustio brejk prednosti u trećem setu, a u četvrtom i dve meč lopte...

Foto: Tanjug

 

I kada se činilo da će da posustane, uspeo je da se podigne i u setu odluke izgubi samo jedan gem! Fascinantno!

U borbi za polufinale opet će biti autsajder jer ide na Rusa Danila Medvedeva!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija