• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2021

10:11

SVAĐA TENISERKI U NJUJORKU! Neverovatna scena! /VIDEO/

printscreen

Tenis

SVAĐA TENISERKI U NJUJORKU! Neverovatna scena! /VIDEO/

Podeli vest

Češka teniserka Barbara Krejčikova plasirala se u četvrtfinale US opena pošto je pobedila Garbinje Muguruzu 6:3, 7:6 posle sat i 47 minuta igre

Posle duela Muguruza je bila izuzetno ljuda, pa su se igračice posvađale na mreži.

Naime, Krejčikova se tokom dobrog dela meča držala za stomak i delovalo je da ima neki problem. Ali, imala je dovoljno snage da ostane na terenu, završi meč i pobedi teniserku iz Španije.

Foto: printscreen

Barbara Krejčikova

Krejčikova je i pored problema briljirala u taj-brejku drugog seta, što joj je  Muguruza na kraju meča zamerila. Očigledno je smatrala da se pretvara i namerno prenemaže kako bi nju poremetila. Ako je Čehinji to bio cilj, ispela je.

Kada su prišle da se pozdrave na kraju meča, Krejčikova se izvinila Muguruzi, na šta joj je teniserka iz Španije samo odbrusila da je to što je uradila "bilo neprofesionalno".

 

 

 

Muguruza se žalila da je Krejčikova namerno odugovlačila u pauzama između poena.

U narednom kolu Krejčikova igra protiv Sabalenke. Naravno, ukoliko povreda ne bude ozbiljna.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija