• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2021

18:14

JELENA PRESREĆNA! Kako ćemo uspeti da držimo korak s našim neustrašivim vukom? NOVA FOTKA ODUŠEVILA SVET!

Tanjug

Tenis

JELENA PRESREĆNA! Kako ćemo uspeti da držimo korak s našim neustrašivim vukom? NOVA FOTKA ODUŠEVILA SVET!

Podeli vest

Novak Đoković je plasmanom u finale mastersa u Parizu obezbedio još jedan rekord - sedmi put u karijeri godinu će završiti na prvom mestu, dok je pobedim protiv Danila Medvedeva u finalu (2:1), postao teniser sa najviše masters titula - 37

Nije krio novak sreću zbog velikog uspeha, ali i činjenice da su ga deca Tara i Stefan po prvi put bodrili zajedno!

Emotivne slike i snimci susreta svetskog broja jedan sa naslednicima obišli su planetu, a sada su supružnici Novak i Jelena objavili istu fotografiju!

 

 

 

Jelena je oduševljeno poručila:

- Ponosni klinci i mama uz najboljeg tatu na svetu. I to sedam puta!

A onda je dodala:

- Kako ćemo svi mi uspeti da držimo korak s ovim našim neustrašivim vukom? Meni je srce preskakalo kao loptica mrežu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

a ko je ta Jelena da se samo pise o njoj jel hirurg,doktor nuklearne fixzike ,il sta. samo zena Novaka Djokovica i nista vise ,dajte smanjite dozivljaje pisuci o njoj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija