• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2021

15:45

ĐOKOVIĆ ILI ZVEREV? Evo šta kaže Medvedev pred finale!

Reuters

Tenis

ĐOKOVIĆ ILI ZVEREV? Evo šta kaže Medvedev pred finale!

Podeli vest

Danil Medvedev je prvi finalista ATP finala u Torinu, a u finalu će igrati protiv Novaka Đokovića ili Aleksandra Zvereva

Drugi teniser sveta je brzinski u prvom polufinalu pobedio Norvežanina Kaspera Ruda, 6:4, 6:2.

Bio je to njegov treći meč sa Rudom i treća pobeda, ujedno i deveta uzastopna na ATP Finalu. On će u nedelju u finalu od 17 časova igrati sa pobednikom meča između Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereva.

Sa Novakom je do sada odigrao deset mečeva, a Srbin je slavio u šest navrata, poslednji put u finalu Pariza kada mu se osvetio za poraz u Njujorku.

Foto: Tanjug

 

- Ne bih rekao da smo velika trojka, ali smo u ovom trenutku najbolji na svetu. Gledaću meč večeras. Čekam duel u nedelju. Protiv Novaka sam imao nekoliko teških mečeva kao i protiv Saše. Biće strašan meč u nedelju protiv koga god budem igrao - kazao je Medvedev, koji protiv Zvereva vodi 6:5, a dobio je pet poslednjih mečeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija