• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.12.2021

10:47

OTKRIVENO gde i kako je pronađen skupoceni Medvedevov sat! POSLE FRKE, SADA JE SVE OBELODANJENO!

ap photo

Tenis

OTKRIVENO gde i kako je pronađen skupoceni Medvedevov sat! POSLE FRKE, SADA JE SVE OBELODANJENO!

Podeli vest

Pronađen je sat Danil Medvedeva munjevitom reakcijom policije, ali je tek sada otkriveno gde je bio sve vreme

Ruskom teniseru Danilu Medvedu je teško palo to što je izgubio omiljeni sat, gotovo isto kao i poraz u finalu Zavšnog turnira u Torinu. Podsetimo, od njega je Aleksandar Zverev bio bolji u tom duelu.

Drugom reketu sveta je ukraden sat planetarno popularog bredna, koji vredi čak 200.000 dolara. Prijavio je policiji odmah čim je shvatio da više nema njegovog skupocenog predmeta.

Foto: Tanjug/AP

Danii Medvedev sa trofejom Us Open-a

Policija je počela sa istragom i posle nekog vremena rešili su misteriju. Na kraju se ispostavilo da sat nije bio ukraden, već je nastala zabuna u svlačionici. 

- Prilikom čišćenja svlačionice je osoba koja je čistila pronašla sat i dala ga menadžeru koji je bio zadužen za to na turniru. On je uzeo sat sa namerom da ga vrati ubrzo, čim utvrdi ko je vlasnik. Utvrđeno je da je sat bio na bezbednom mestu sve vreme i da je vraćen - navodi se u izveštaju.

Danil Medvedev je tako sačuvao svog voljenog "ljubimca" i iako sebi može da priušti svaki sat na svet 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31