• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

18:36

DIREKTOR AUSTRALIJAN OPENA IZIGRAO NOVAKA! Krio informacije i pre mesec dana znao da će ga DEPORTOVATI

Tenis

DIREKTOR AUSTRALIJAN OPENA IZIGRAO NOVAKA! Krio informacije i pre mesec dana znao da će ga DEPORTOVATI

Podeli vest

Direktor Australijan opena Kreg Tili je pre mesec dana saznao da bi Novak Đoković mogao da ima problem prilikom ulaska u Australiju, ali ga o tome nije obavestio

Kako prenosi britanski "Dejli Mejl", federalni ministar zdravlja Austalije Greg Hant je početkom decembra poslao pismo Tiliju u kom mu navodi da bi nevakcinisani teniseri mogli da budu vraćeni sa granice.

U poslatom mejlu jasno piše da preležan koronavirus nije dovoljan razlog da teniseri dobiju medicinsko izuzeće, što je naparavilo problem Novaku Đokoviću i sprečilo njegov ulazak u zemlju.

- Pogranične snage Australije savetuju ljude da budu potpuno vakcinisani, kao što preporučuje ATAGI (nacionalno telo za vakcine) kako bi mogli da uđu u zemlju slobodno i bez karantina - navodi se u prvom delu pisma, pa se nastavlja:

Foto: reuters

Kreg Tili

- Što se tiče vašeg konkretnog pitanja, mogu da potvrdim da osobe koje su imale koronu u proteklih šest meseci i žele da dođu u Australiju sa drugih kontinenata, ali nisu primili dve doze u našoj zemlji odobrene vakcine, neće se smatrati potpuno vakcinisanim - upozorio je Hant.

U zaključku Britanaca stoji da je Đoković bio ubeđe da će mu potvrda o preležanom koronavirusu biti dovoljna, pošto ga Tili nije obavestio o pismu koje je primio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Lazi i pokusaj pranja. Pa nije mu on dao izuzece.

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Nakon ovih politickih igara i igrica, lazi i obmana, Australiji treba oduzeti pravo na organizaciju teniskih takmicenja i cao. Preneti u Juznu Afriku, tamo bi igraci imali mnogo bolji tretman a i klima je mnogo bolja.

Laki

pre 2 godine

Zasto APT cuti. Busaju se kako pomazu teniserima, kako zastupaju njihove interese. Pa gde je taj Federer koji zastupa igrace u ATP. Nole je bio posten pa objavio da je dobio izuzece, ostali su cutali. Noletu desilo to sto se desilo ali je pocela "kristalna noc" u Australiji i lov na ostale tenisere koji su pod istim uslovima dosli u Autraliju i usli i igrali vec meceve. Sada ih love da bi opravdali sranje koje su napravili sa Noletom da i njih strpaju u logor, pardon, hotel za imigrante i da cekaju deportaciju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija