• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

11:01

OVAJ JE PROLUPAO SKROZ! Mrzi Novaka, a sad seje mržnju gde stigne... (FOTO)

Tanjug/AP

Tenis

OVAJ JE PROLUPAO SKROZ! Mrzi Novaka, a sad seje mržnju gde stigne... (FOTO)

Podeli vest

Pobeda Novaka Đokovića protiv vlasti Australije najteže bez sumnje pada hejterima prvog tenisera sveta. Šta će tek biti ukoliko Novak pobedi i po drugi put, ne možemo ni da zamislimo...

Među najvećim mrziteljima Novaka Đokoivća je Amerikanac Ben Rotenberg.

Kada je Novak uhapšen, maltretiran, a potom proveo pet dana u zatičeništvu u "hotelu" Park u blizinu Melburna jer su mu Australijanci poništili vizu, on je najviše likovao. 

Sada je jasno aludirao na Novaka koji je priznao da nije vakcinisan i sramnim tvitom ponovo uzburkao javnost...

 

 


- Vraćajući se sa #AusOpen ispred mene je bila grupa koja je izgledala kao anti-vakserski, anti-medijski demonstranti. Nosili su žute šestokrake zvezde (nisu vidljive na ovoj slici osim možda vrlo jedva i na momkovom znaku) u očiglednoj aluziji na Holokaust. Otmeno.
 

Dešavanja iz Melburna iz možete u lajv blogu pratiti na našem portalu...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija