• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

17:17

NOVAKOVA KARIJERA JE POD ZNAKOM PITANJA! Nadalov trener se NASLAĐUJE zbog Đokovićevih problema!

tanjug/AP Photo/Michel Euler

Tenis

NOVAKOVA KARIJERA JE POD ZNAKOM PITANJA! Nadalov trener se NASLAĐUJE zbog Đokovićevih problema!

Podeli vest

Bivši španski teniser i aktuelni trener Rafaela Nadala Karlos Moja veruje da je karijera Novaka Đokovića pod znakom pitanja

Iskoristio je Rafael Nadal priliku i osvojio Australijan open budući da je Novak Đoković izbačen iz Melburna. Španac je osvojio drugi pehar na Ozi opena, ali će zauvek biti najbolji drugoplasirani teniser. 

Novaka su deportovali iako je dobio medicinsko izuzeće zbog toga što nije vakcinisan. Situacija se nakon Australijan opena znatno zakomplikovala za Đokovića i pitanje je gde će srpski as imati pravo nastupa. 

- Ne mislim da je 21. Grend slem titula Nadala primorala Đokovića da se vakciniše. Ako se Novak ne vakciniše, u ozbiljnoj je opasnossti da više ne igra nijedan Grend slem i odustao bi od toga da nastavi karijeru za koju je toliko radi i borio se. Mislim da Đoković nije protiv vakcine, ali je odlučio da je ne primi. Njegova karijera je u ozbiljnoj opasnosti ako se ne vakciniše - rekao je Karlos Moja. 

Trener Rafaela Nadala ističe da Španac nema nameru da se zaustavi na 21. grend slem tituli već da je najveći cilj pehar na Rolan Garosu. 

- Rafin veliki cilj za ovu godinu je Rolan Garos i moramo da učinimo sve što je moguće da tamo stigne na najbolji mogući način. Ako je zdrav, on je jedan od favorita, ali ima još nekoliko meseci i mnogih događaja između toga - ističe Španac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija