• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2022

13:32

BOLESNA MRŽNJA! Srpski teniski stručnjaci za Informer o stalnim napadima na Đokovića!

reuters

Tenis

BOLESNA MRŽNJA! Srpski teniski stručnjaci za Informer o stalnim napadima na Đokovića!

Podeli vest

Novak Đoković je samo u periodu od 4. januara do 10. januara, za vreme njegovih problema sa australijskom vizom dobio 7.354 uvredljivih poruka na tviteru, objavio je Pikvajs

To je skoro isto koliko je najbolji teniser na planeti dobio u celoj 2021. godini. Neverovatno i poražavajuće! Novak je po svemu sudeći na udaru jer nije vakcinisan, a zašto ljudi mrze prvog tenisera sveta pokušao je da objasni bivši selektor Bogdan Obradović.

- Taj negativan mod i mržnja Anglosaksonaca i Gemana kulminirao je nakon Drugog svetskog rata kada su gubitkom kolinija izgubili bogatstvo. Sa te strane su ugroženi. Male zemlje, što oni nisu očekivali, počele su da pobeđuju njihove veštački naduvane junake. To je moje objašnjenje zašto imamo te mrzitelje - kazao je Bogdan Obradović i dodao:

Foto: Starsportphoto©

Novak Đoković i Bogdan Obradović


- Izmislili su lajk i dislajk. Ne postoji mišljenje nego lajk i dislajk, oni nemaju objašnjenje svoje mržnje. Sve su sveli na tu komunikaciju pećinskog čoveka koji kada je gladan ubija i one za koje ne zna šta kasnije da radi sa njima. Nema frižider. Evolucijom smo počeli da razvijamo način na koji tu hranu tretiramo. Novak je predstavnik pozitivne strane. Lajkom i dislajkom pokušavaju da odbrane nešto što se ne može odbraniti. To je naša nadmoć, intelekt - istakao je Obradović.

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić nada se da će se Novak Đoković vakcinisati kako bi igrao tenis i mrziteljima odgovorio na svoj način, na terenu, pobedama.

- Psihički su ga izmučili Australijanci i trebalo bi da ih tuži i da dobije odštetu za sva meltretiranja, suđenja, hapšenja... Nikada nisam čuo da se nekom igraču sudi jer je došao da igra, a oni ga maltretiraju - kazao je za Informer Radmilo Armenulić. 

Foto: Starsportphoto

Radmilo Armenulić

Novak je svakodnevno na udaru kritika jer nije vakcinisna protiv virusa korona.

- To će ga opterećivati jer će stalno neko da menja pravila. Stalno će mu biti mač nad glavom. Bojim se da neće moći da igra u Americi jer su izričiti, žele samo vakcinisane. Mora da se vakciniše ili da uzme potvrdu da ne sme da se vakciniše, ne znam zbog čega, od neke zdravstvene organizacije. Nešto mora da preduzme kako bi sprečio da mu upropaste karijeru. Ako ne igra ni Indijan Vels ili Rolan Garos, šta će igrati? Moraće da donese odluku, uvek sam bio za vakcinaciju ne znamo zbog turnira, nego i da sebe zaštiti, ako može. 

Armenulić smatra da bi pauza bila pogubna za prvog tenisera sveta.

- Ako misli da igra moraće nešto da promeni ili neće igrati. Bilo bi užasno glupo da napravi pauzu. Pao bi na rang  listi jer bi drugi igrali i teško bi se vratio. Već je imao dugu pauzu, nije igrao ove godine. Pauza ne dolazi u obzir. On je trenirao u Beogradu, znači hoće da igra. Za njegovo dobro nadam se da će promeniti mišljenje - istakao je Armenulić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija