• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2022

13:45

SUMNJIVO, DA LI JE VAJDA ZBOG NJEGA OTIŠAO? Oglasio se Novakov guru!

Tenis

SUMNJIVO, DA LI JE VAJDA ZBOG NJEGA OTIŠAO? Oglasio se Novakov guru!

Podeli vest

Kontroverzni Španac Pepe Imaz (47) i dalje sarađuje sa najboljih srpskim teniserom Novakom Đokovićem

Dugo je "guru" Novaka Đokovića bio na udaru zbog saradnje za jednim od najboljih tenisera ikada, ali oni se i dalje čuju. 

Pepe Imaz je u intervjuu za španski "AS" ispričao da je to odnos "koji nema raspored".

- Kada imam nešto da mu kažem, vrata su uvek otvorena, kao i obrnuto. Novakov važan deo života je u Marbelji i zbog toga se češće viđamo. Takođe, njegov brat Marko je ovde i sa njim radim na projektu sa mladim teniserima - ispričao je Novaka Đokovića.

Pepe je pričao i o tome kako se Novak nosi sa brojnim kritikama i udarima u poslednje dve godine.

- Sve je to činio iz srca, neke stvari uspešnije, neke malo manje. Novak je samo čovek i uči. Za neke stvari je pogrešio i zbog toga je trpeo kritike, ali sve je to prihvatio i učio iz toga. Sve što je činio je iz želje da pomogne, a ne iz interesa.

Foto: Reuters

Novak Đoković

Imaz je pomenuo i Novakovu organizaciju PTPA, koji je organizovao kao bi pomogao svim teniserima.

- Obično se vidimo na turnirima, nekada kod njega u Marbelji ili Monte Karlu, pričamo i o tome kako da pomogne svojim kolegama. Znam za neke njegove postupke koji nisu poznati i magični su. Voleo bih da je više takvih ljudi.

Novak Đoković i Marijan Vajda više ne sarađuju. Nema infrormacija da je Pepe Imaz tačka razdora kao što se desilo 2017. godine. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Želeo sam da se prekine saradnja sa Imazom, mada to nije bio moj primarni uslov. Nisam želeo da na Novaka utiču ljudi koji znaju tenis, ali ne razumeju psihu vrhunskog sportiste. Tenis ne može da se zasniva na filozofiji, to je sport u kojem se čovek takmiči protiv čoveka – rekao je pre nekoliko godina Vajda.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija