• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

10:13

NE PODNOSE GA ĐOKOVIĆEVI NAVIJAČI! Oglasio se Pepe Imaz pred Novakov povratak na teren!

pixabay i printscreen

Tenis

NE PODNOSE GA ĐOKOVIĆEVI NAVIJAČI! Oglasio se Pepe Imaz pred Novakov povratak na teren!

Podeli vest

Pepe Imaz nije najomiiljenija ličnost među navijačima Novaka Đokovića

Španski "guru" opet je otvoreno pričao o srpskom asu. U intervjuu koji je dao za "Punto de break" je Španac otkrio detalje njihove saradnje, način na koji komuniciraju, o mentalnoj snazi prvog tenisera sveta...

Ističe da je Novak Pronašao pravi bilans i da je napredovao kao čovek. Dotakao se teme njegov detinjstva i NATO agresije na našu zemlju.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak ima neverovatnu mentalnu snagu, to se vidi. Moramo da se stavimo u situaciju u kojoj je odrastao. Lako je pričati o tome, ali ako znate kakav je njegov život bio, da su bombe padale… Vau! Mnogo je napredovao kao ljudsko biće, tako je uspeo da izbalansira tu snagu koja možda nije bila u harmoniji – objasnio je Španac.

Imaz kaže da mu je drago što je imao priliku da sarađuje sa Đokovićem i da je Novak, pre svega, veoma dobar čovek.

Novak je dobar momak, ali ja sam imao privilegiju da ga vidim privatno, kakav je kod kuće. Ako moram nešto da izdvojim to je onda koliko je dobar čovek. Ima veliko srce, sve posmatra, želi da radi, da napreduje. Želi da nastavi da igra, fizički se oseća dobro, brine o sebi – zaključio je Imaz.

Foto: AP/Photo

Pepe Imaz pričao o Novaku Đokoviću

Ispričao je i komunicira sa Novakom, najčešće je to u Marbelji pošto Novak tamo ima kuću.

- Ne postoji neko pravilo ili neki poseban način komunikacije. Jednostavno je, ako želim ja njemu nešto da kažem ili on meni, pokucamo na vrata i razgovaramo. Ako ih otvori i kaže 'Pepinjo, možemo li da se vidimo', onda to i uradimo.

Podsećamo, Novak Đoković uskoro se vraća na teren, igraće na mastersu u Monte Karlu koji počinje 7. aprila.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

u kojoj si ti sekti Djokovicu kad ne nosis vise Krst Srpski i imas gurua Koji Pravoslavac ima nekog tamo lazova gurua,to Pravoslavlje nema

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija