• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2022

11:30

VEST KOJU JE ČEKAO CEO SVET! Serena Vilijams DONELA ODLUKU!

Tanjug/AP

Tenis

VEST KOJU JE ČEKAO CEO SVET! Serena Vilijams DONELA ODLUKU!

Podeli vest

Američka teniserka propustila je dosadašnji tok sezone zbog povrede skočnog zgloba, a sada je nagovestila povratak na teren

Mlađa od sestara Vilijams najavila je mogućnost da se pojavi na trećem gren slemu, godinu dana pošto je odigrala poslednji meč, upravo na Vimbldonu.

Podsetimo, Serena je povredila skočni zglob u prvom kolu prošlogodišnjeg Vimbldona, zbog čega je predala meč Aleksandri Sasnovič iz Belorusije, dok je teren napustila u suzama.

Zbog povrede tetive propustila je Olimpijske igre u Tokiju i US Open prošle godine, kao i prvi gren slem na Australijan Openu.

Prema javljanju Skaja, tokom uključenja putem društvenih mreža sa NFL kvoterbekom Aronom Rodžersom na Bitkoin konferenciji, Serena Vilijams je rekla:

- Razgovaramo o mom povratku i ohrabruju me da me spreme za Vimbldon. Jedva čekam - istakla je vlasnica 23 gren slem titula.

 

 

Aron je pitao Amerikanku da li će se pojaviti na predstojećem Flešingu, a ona mu je uzvratila:

- Vimbldon je pre Ju Es opena, moram prvo da igram na Vimbldonu. Uzbudljivo - kaže Serena Vilijams.

Podsetimo, takmičenje na Vimbldonu održaće se od 27. juna do 10. jula u Londonu. Na njemu je mlađa sestra Vilijams slavila čak sedam puta. Poslednju titulu osvojila je 2016. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MEGASENZACIJA U HJUSTONU! Srbi IZBACILI Kirjosa!
Tenis

MEGASENZACIJA U HJUSTONU! Srbi IZBACILI Kirjosa!

Braća Matej i Ivan Sabanov koji nastupaju za Srbiju, plasirali su se u polufinale turnira u Hjustonu, pošto su u dva seta eliminisali velike favorite Nika Kirjosa i Džeka Soka sa 2:0 (6:4, 6:2)

08.04.2022

07:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija