• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2022

15:05

FONJINI U POLUFINALU! Vetar mučio Italijana, ali OTE nije imao šanse!

Starsportphoto

Tenis

FONJINI U POLUFINALU! Vetar mučio Italijana, ali OTE nije imao šanse!

Podeli vest

Fabio Fonjini plasirao pobedio je Oskara oteo u četvrtfinalu Srbija opena sa 2:0(7:5, 6:4)

Fabio Fonjini prvi je polufinalista Srbija opena. On je u četvrtfinalu pobedio Oskara Otea sa 2:0(7:5, 6:4).

Fabio Fonjini je počeo nervozno, pretrpeo brejk na početku meča, i odmah u drugom gemu dobio upozorenje od sudije zbog ispucavanja lopte. 
Nemac Ote koristi očajan  start Italijana i potvrđuje brejk. Za vrlo kratko vreme, bilo je 3:0 za Nemca.

Foto: Starsportphoto

 

Iako je Imao probleme Fabio Fonjini uzima svoj prvi servi gem, ali i  Nemac čuva svoj servis i brejk stečen na startu meča, iako je morao da spašava brejk lopte u petom gemu. 

U devetom gemu prvog seta Italijan vraća brejk, iako je prethodno u istom gemu propustio čak pet šansi za brejk. 

Nakon gema u kojem se vratio u set, Fonjini je morao da uzme medikal tajm-aut jer je udaravši pesnicom u reket raskrvario žuljeve na desnoj ruci. Posle intervencije fizioterapeuta Fonjini je prvi put na meču izjednačio na 5:5, i pravo niotkuda uneo neizvesnost u prvi set. Nastavio je Fabio Fonjini da ređa gemove i poveo je 6:5, i servirao je za set. Rutinski je odradio poslednji gem u setu i dobio ga sa 7:5.

Nemac je u tim trenucima bio u "slobodnom padu" 1:0 za Fonjinija u setovima.Prvi set je odigran uz jake udare vetra.

Foto: USA Today

 

U drugom setu Fonjini nastavlja da ređa gemove i već na startu je napravio brejk i poveo sa 2:0. To je bio Italijanu 7. gem u nizu.
Posle toga Nemac Ote je uzeo tri gema za redom, ali Fonjini se probudio i ponovo poveo, ovoga puta sa 4:3, a posle toga je i potvrdio brejk za 5:3.
Vetar je i dalje svo vreme pravio probleme igračima, gde se Italijan bolje snalazi.
Fonjini je skoro predao gem Nemci za 5:4, jer je servirao za pobedu, i plasman u polufinale.To se i desilo i na kraju drugog seta bilo je 6:4.

Foto: Starsportphoto

 

U polufinalu čeka ga pobednik meča između Japanca Daniela i Rusa Rubljeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija