• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2022

19:50

POSTOJI LI GRANICA NJEGOVE MRŽNJE? Novakov najveći hejter prešao sve granice, ovo je bilo čak i za njega previše!

Starsportphoto

Tenis

POSTOJI LI GRANICA NJEGOVE MRŽNJE? Novakov najveći hejter prešao sve granice, ovo je bilo čak i za njega previše!

Podeli vest

Američki novinar Ben Rotenberg godinama kritikuje svaki potez prvog tenisera sveta Novaka Đokovića

U finalu Serbia opena Andrej Rubljov je odigrao odličnu forhend dijagonalu koju Novak nije mogao da stigne. Prilkom toga reket mu je skliznuo iz ruke i krenuo ka skupljaču loptica, srećom dečak je brzo reagovao, a naravno Novak mu se odmah izvinio.

Međutim, Rotenberg je podlo na Tviteru prokomentarisao tu situaciju.

- Loša vest je da on, kao i mnogi drugi na ATP imaju problem sa lansiranjem reketa u besu. Zbog toga umalo neko bude pogođen - napisao je Rotenberg.

On je brzo nakon toga obrisao svoj tvit, ali ostaje da je prvi teniser sveta bez razloga trn u oku američkog novinara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovan

pre 2 godine

a sto ocekivati od glupog srbina. majmun misli da je popio pamet svijeta pa je popusio od australije nadalje. evo sada ce vucko i danilce diler heroina hitno reagirati a urednik informera ce umjesto vucicu poslati novinaru luster da se objesi. mozda da guzu i novaku kao sto daje vucicu kim mladem jedinom vodi i ocu domovine da ga guzi od ulizivanja. hahahaha. jeste li retardirana govna, ono srbijanski ulizivacki isprdak aka. supak ili anusni otvor.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija