• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2022

17:28

VIDEO SAM NEŠTO POSEBNO U NJEMU! Legendarni Argentinac ODUŠEVLJEN Kecmanovićem!

Tanjug/AP

Tenis

VIDEO SAM NEŠTO POSEBNO U NJEMU! Legendarni Argentinac ODUŠEVLJEN Kecmanovićem!

Podeli vest

Sjajne partije pruža Miomir Kecmanović ove sezone, a mnogi to povezuju sa Davidom Nalbandijanom

Legendarni argentinski teniser David Nalbandijan započeo je saradnju sa Miomirom Kecmanovićem i kako sada stvari stoje njih dvojica su kliknuli baš kako treba. Srpski i argentinski teniser rade odličan posao, beleže dobre rezultate, a Mišin trener otkrio je kako je došlo do njihovog dogovora. 

- Gledao sam ga prošle godine na turnirima u Južnoj Americi, tada sam u njemu video nešto posebno. Ima mnogo potencijala i stvari na kojima treba da radi kako bi postao vrhunski teniser, te smo odlučili da započnemo saradnju - otkrio je Nalbandijan. 

Na početku saradnje sa legendarnim Argentincem Miomir Kecmanović nije beležio rezultate kakve je i sam očekivao. Ipak, na startu ove sezone sve je došlo na svoje mesto. 

- Nije bilo lako na početku, mnogo toga je morao da promeni, puno smo radili, ali nije bilo rezultata. Tako je to u tenisu i sportu, ništa ne ide na brzinu, promene nisu lake. Onda su počeli dobri rezultati i sada je sve dobro, zapravo odlično. Imam osćeaj da on može još bolje, da ima mnogo toga da pruži tenisu - iskren je trener Miomira Kecmanovića. 

Foto: Starsportphoto©

David Nalbandijan iz igračih dana

Ističe Nalbandijan da je morao da menja gotovo sve u igri Kecmanovića, od taktike, pa sve do načina treniranja. Ipak, nije želeo da novinarima "Sporkluba" otkrije tajnu uspeha. 

- Menjali smo se iz korena, taktiku, način treniranja, kondicione pripreme, sve do mentalnog dela, tenisa, mnogo toga. Ne mogu da Vam otkrijem tajnu uspeha - uz osmeh je rekao Nalbandijan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15