• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2022

08:21

TENISKI SVET U ŠOKU! Đoković tek treći, Nadala nema nigde... Poznati teniski trener iznenadio sve!

Printscreen

Tenis

TENISKI SVET U ŠOKU! Đoković tek treći, Nadala nema nigde... Poznati teniski trener iznenadio sve!

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih trenera u svetu tenisa Patrik Muratoglu svojim izjavama pred početak Rolan Garosa šokirao je celokupnu javnost

On je istakao da je glavni kandidat za osvajanje Grend slema u Parizu Karlos Alkaraz.

Pored Alkaraza, Muratoglu je naveo još tri tenisera među kojima i našeg Novaka Đokovića.

Foto: reuters

Patrik Muratoglu

- Alkaraz je u ovom momentu verovatno najtvrđi teniser na turu. Osvojio je titule u Barseloni i Madridu, nekoliko nedelja ranije i u Majamiju. U Madridu je postao prvi igrač koji je pobedio Nadala i Đoković na istom šljakaškom terenu - kazao je Muratoglu, a onda i iznenadio odabirom drugog favorita.

Tek onda je prokomentarisao i Đokovića, ali u prilično lepom svetlu.

- Veliki su ulozi za Novaka na Rolan Garosu, prošle godine je bio dominantan na nekoliko Grend slem turnira, a ovo mu je tek prvi u ovoj sezoni. Ako osvoji, izjednačiće se sa Rafaelom Nadalom, a onda će biti u dobroj poziciji i da preuzme primat po osvojenim Grend slemovima - naglasio je Muratoglu.

Foto: Ap photo/Reuters

Novak Đoković, Patrik Muratoglu

Na kraju, trener Simone Halep naveo je Nadala za kojeg smatra da je kralj šljake i da bi eventualnim trijumfom mogao da ode dalje od Novaka i Rodžera Federera u trci za najboljeg u istoriji. Ipak, smatra da Španac nije u najboljoj formi, da je to i dokazao u poslednjim duelima, te da će mu biti teško da napravi onaj najveći uspeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 1 godinu

Čovek od struke i to svakako jedan od najboljih - potpuno je čovek u pravu i dao je vrlo korektnu i realnu sliku šta može da se očekuje na RG ove godine. Ja sam ipak malo više rezervisam po pitanju Alkaraza jer momak je još uvek vrlo mlad i bojim se da će njemu fizički biti jako teško da to izgura jer on još uvek nema tu izdržljivost kakvu su imali a i danas imaju Nadal i Đoković. Sve zavisi kakve će protivnike i mečeve Alkaraz imati na putu ka finalu i koliko energije će moći da sačuva za sam kraj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija