• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.06.2022

17:31

Beretini čeka Krajinovića ili Čilića u finalu Kvinsa!

Tanjug

Tenis

Beretini čeka Krajinovića ili Čilića u finalu Kvinsa!

Podeli vest

Italijanski tensier Mateo Beretini plasirao se u finale turnira u Kvinsu, pošto je danas pobedio Holandjanina Botika van de Zandhulpa sa 6:4, 6:3.

Deseti teniser sveta je do pobede protiv 29. na ATP listi stigao posle sat i po vremena.

Beretini je u šestom gemu prvog seta iskoristio devetu brejk loptu i poveo sa 4:2, potom je u devetom gemu propustio jednu set loptu i izgubio svoj servis, ali je već u narednom gemu napravio novi brejk što mu je donelo vodjstvo od 1:0.

Foto: AP/Bernd Wei'brod

 

U drugom setu vidjen je samo jedan brejk, napravio ga je Italijan u šestom gemu, da bi u devetom iskoristio prvu meč loptu za plasman u finale.

Beretini će se u nedelju za titulu i Kvinsu boriti sa pobednikom drugog polufinala u kojem se sastaju srpski teniser Filip Krajinović i Hrvat Marin Čilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija