• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2022

23:01

SADA TRAŽI ALIBI! Optužio je NADALA da LAŽIRA POVREDE!

Tanjug/AP

Tenis

SADA TRAŽI ALIBI! Optužio je NADALA da LAŽIRA POVREDE!

Podeli vest

Italijanski teniser Fabio Fonjini oglasio se nakon optužbi da Rafael Nadal lažira povrede

Ne može bez drame u ovoj teniskoj sezoni, posebno kada je reč o Vimbldonu. Italijanski teniser Fabio Fonjini oglasio se nakon četvrtfinalnog meča Rafaela Nadala i Tejlora Frica, a njegove reči shvaće ne su kao optužba na račun Španca. 

- Da, sigurno… Ljudi, prestanite da verujete svemu što ste pročitali - napisao je Fonjini. 

Španski teniser je tokom četvrtfinala imao problema sa trbušnjacima. Doživeo je rupturu veličine sedam milimetara nakon čega je krenula lavina kritika na račun Fabija Fonjinija. Italijan nije mogao da ćuti već se ponovo oglasio i demantovao da njegove reči imaju ikakve veze sa Rafom.

Foto: Reuters

- Dragi novinari, hteo bih da vam kažem da se to što sam rekao nikad nije odnosilo na šampiona kakav je Rafa. To nikad ne bih sebi dozvolio. Vreme je da se prestane sa pisanjem i izveštavanjem svega što hoćete na pogrešan način. Želim Rafi i njegovom timu sreću u ovoj završnici Vimbldona - poručio je Fonjini na Instagramu. 

Podsećamo, Fabio Fonjini je 2019. godine bio na udaru Britanaca nakon što je rekao da mu je žao što tokom Drugog svetskog rata bomba nije pala na Vimbldon... Očigledno, Italijan ne može bez skandala! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hercegov grad

pre 1 godinu

Licno takodje mislim da nadal svoje povrede scenira da bi oslabio psihicki protivnikf ,koji misle da ce njegova "povreda" da im olaksa mec!Takodje i price te nece igrati na sledecem turniru ,te ovo ,te ono,su suplje i pidmjkle pricd Spanca ciji je cilj da osvsja hurnire na bilo kojo nacin.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija