• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.07.2022

17:53

NE MOGU DA ISKAŽEM KOLIKO SAM SREĆNA! Ribakina posle osvojene titule na Vimbldonu: NIKADA NISAM OSETILA OVAKO NEŠTO!

Tanjug/AP

Tenis

NE MOGU DA ISKAŽEM KOLIKO SAM SREĆNA! Ribakina posle osvojene titule na Vimbldonu: NIKADA NISAM OSETILA OVAKO NEŠTO!

Podeli vest

Kazahstanska teniserka Elena Ribakin na Vimbldonu je osvojila svoj prvi grend slem trofej

Ona je savladala Ons Žabur iz Tunisa rezultatom 3:6, 6:2, 6:2 za svoj prvi grend slem trofej.

Nakon meča, priznala je da je bila jako nervozna, ali da se završilo na pravi način.

- Bila sam veoma nervozna pre i toko meča i srećna sam što se završilo. Nikad nisam osetila nešto ovako. Želim da zahvalim publici koja je bila neverovatna tokom čitavog turnira. Želim da čestitam i Ons za sve što je uradila tokom čitavog turnira. Inspiracija si ne samo za mlađe igračice, nego za sve. Sjajno si igrala, mnogo sam trčala. Zahvalila bih i svima u Rojal boksu, neverovatan je osećaj igrati pred vama - rekla je Ribakina.

Foto: Tanjug/AP

Elena Ribakina

Istakla je da nije mogla ni da mašta da će joj se ovako nešto desiti u karijeri.

- Nisam očekivala ovo, da budem pobednik to je neverovatno. Teško je da iskažem koliko sam srećna, ali ne bih bila tu bez svog tima. Cenim njihovu podršku u finalu i polufinalu. Moja sestra je tu, to je treći put tek da je sa mnom na turniru. Bez roditelja sigurno ne bih bila ovde - zaključila je Ribakina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija