• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2022

07:57

SKANDAL PRED FINALE! Britanci sramno vređali Novaka i Jelenu: Ne priznaje vakcine, imaju uvrnute ideje...

Tenis

SKANDAL PRED FINALE! Britanci sramno vređali Novaka i Jelenu: Ne priznaje vakcine, imaju uvrnute ideje...

Podeli vest

Novak Đoković i njegova supruga Jelena našli su se na udaru britanskih medija pred finale Vimbldona i meča sa Nikom Kirjosom (nedelja, 15.00, RTS 1, SK 1)

Novinarka Harijet Džonston za britanski tabloid "Dejli mejl" sramno je izveđala srpskog tenisera Novaka Đokovića, ali i njegovu suprugu Jelenu Đoković.

Ništa novo, navikli smo već godinama od Engleza da pljuju po našem teniseru, vačjda misle da će tako umanjiti njegove uspehe na teniskkm terenu.

Britanci vređaju Novaka

- Da li je Novak kontroverzniji od Nika? Teniser koji ne priznaje vakcine protiv korone ubeđuje nas da pozitivne misli prečišćavaju vodu, dok njegova uvrnuta žena Jelena veruje da je 5G mreža izazvala pandemiju - glasi uvredljivi naslov teksta.

Džonstonova je prvo hvalila Novaka Đokovića, ali ke brzo promenila ploču.

- Novak je jedan od najvećih sportista ovog veka, i tu nema diskusije, ali se mnoga pitanja postavljaju o njegovim verovanjima o tome kako je stigao do vrha. Fanatični pohod na konstantno samousavršavanje ogleda se i u opsesivnoj radoznalosti o sopstvenom fizičkom i mentalnom blagostanju. Povremeno ga taj pohod odvodi u nadrilekarstvo, na opasan način. Novak ne priznaje vakcine, tvrdi da "Bosanske piramide" kod Sarajeva emituju mističnu energiju, i da pozitivne misli pročišćavaju vodu.

Foto: reuters

Novak Đoković oept na udaru medija

Potom su usledile uvrede na račun Jelene.

- Kao i njen suprug, Jelena Đoković ima  niz uvrnutih uverenja,  delila je i teorije zavere sa svojim hiljadama pratilaca na Instagramu. U aprilu 2020. je njena objava o 5G mreži označena kao lažna informacija, a ova majka dvoje dece sebe opisuje kao osobu otvorenog uma, koja ima neutoljivu glad za znanjem. Novakova vrlo uvrnuta žena bila je uspešna manekenka koja se pojavila u više prestižnih kampanja. Ali ima i mozak pored lepote, i diplomu iz Milana. Vole se od tinejdžerskih dana i venčali su se u julu 2014. na Svetom Stefanu. Jelena je tada bila trudna, a trenutno vodi Fondaciju Novaka Đokovića koja se bavi obrazovanjem dece iz neprivilegovanih zajednica. Često je viđamo na tribinama, gde ne može da zadrži smiren izraz lica, već je na rubu suza ili besno reaguje na odluke sudija. Jednom je rekla da ne može da kontroliše svoje emocije dok gleda svog supruga, jer želi da on uvek bude srećan - navodi dotična novinarka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 1 godinu

Najerogantnija i najgluplja nacija, ne mogu prihvatiti da je neko ko dolazi iz zemlje koju ne mogu da pokore vekovima, najbolji na svetu, jednostavno, bolesnici, tarabic im je predvideo nestanak ispod vode, kad ce jednom???

MiroslavBB

pre 1 godinu

SLAZEM se za posljednji dio tvog komentara, dio o Tarabici-ma ... Kako sada stvari stoje mogli bi 'lako', USKORO, otici 'pod vodu ...' Rusi im PRIJETE, a Djonson je ostao bez 'fotelje' upravo zbog PROVOCIRANJA Rusije a NE zbog 'stvari' o kojima se 'javno' govori ...???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija